actuele rente spaarrekening

Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Een andere bank die onlangs nog in de spotlight kwam te staan, is MeDirect. De internetbank heeft vorig jaar de ME12-Spaarrekeningen geopend, een niet-gereglementeerd spaarboekje dat netto 1 procent rente opbrengt. Al is ook die spaarrekening niet zonder voorwaarden. Bank verwittigen bij geldafhaling.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Rente spaarrekening vergelijken Beste rentetarieven sparen.
Geld sparen tegen de hoogste rente? Omdat de rente op een spaarrekening variabel is en hierdoor regelmatig verandert, is het verstandig zelf de actuele rente op spaarrekeningen goed in de gaten te houden. Vergelijk spaarrekeningen regelmatig en heb altijd inzicht in welke banken op dat moment goede rentes bieden!
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Wil je weten welke spaarbanken in België een hogere rente bieden dan je huidige spaarrekening, of ben je op zoek naar een overzicht van alle Belgische spaarrekeningen met de hoogste rente? Spaar je het beste bij Banca Monte Paschi Belgio, Hello Bank, Izola Bank, BNP Paribas Fortis of NIBC Direct? Of juist bij Deutsche Bank, Triodos Bank, Bpost Bank of wellicht toch bij Keytrade Bank? Dankzij onze vergelijking weet je meteen welke bank voor jou de beste spaarrekening op de markt heeft. Wij garanderen je bovendien de juistheid van de rentestanden doordat we de tarieven dagelijks opvolgen en aanpassen indien nodig. Op zoek naar een lening? Vergelijk dan zeker de persoonlijke leningen of hypothecaire leningen op onze site. Ook wie interesse heeft in het samenvoegen van leningen is op Bankshopper.be aan het juiste adres. Rentepercentages en productvoorwaarden veranderen regelmatig. Omdat betrouwbare vergelijkingen slechts mogelijk zijn op basis van actuele gegevens, wordt de productinformatie zoals rentegegevens die we verstrekken in veel gevallen dagelijks, of zo vaak als nodig, geactualiseerd.
Hoogste spaarrente overzicht spaarrekeningen zonder beperkende voorwaarden.
Vaak gaat het om internetspaarrekeningen waarbij u op ieder moment uw geld kosteloos kunt overmaken. De actuele spaarrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 29-11-2018. Overzicht spaarrekeningen zonder voorwaarden. LeasePlan Bank Internetsparen. Spaarrekening zonder beperkende voorwaarden die via internet beheerd kan worden. LeasePlan Bank toont zelf de nominale rente op hun site.
Spaarrekeningen met hoogste basisrente België Spaargids.be.
Izola Bank Saver Account. Minimum inleg: 25. bpost bank Cocoon Spaarrekening. Geen minimum inleg. MeDirect ME6 Spaarrekening. Geen minimum inleg. Santander Consumer Bank Vision. Geen minimum inleg. MeDirect ME3 Spaarrekening. Geen minimum inleg. NIBC Direct Flex rekening. Geen minimum inleg.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Bank de Kremer spaarrekening. Banca Monte Paschi Belgio Gewone spaar Deposito. Deutsche Bank E-saving account. Deutsche Bank E-Fidelity account. Fintro Blue Vision spaarrekening. BNP Paribas Ster Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode.
Hoogste spaarrente overzicht spaarrekeningen met hoogste rente.
Daarnaast hebben we een onderscheid gemaakt in particuliere spaarrekeningen en zakelijk sparen. De actuele spaarrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 16-11-2018. Hoogste rente particuliere spaarrekeningen. Top 10 hoogste spaarrente spaarrekeningen met voorwaarden ASN Bank Jeugdsparen. Triodos Bank Kinder Toekomst Plan. Argenta Jongeren spaarrekening.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.

Contacteer ons

Op zoek naar actuele rente spaarrekening?