huidige rente spaarrekening

Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Nieuwe bank regelt alles U moet zelf niet meer naar uw vorige bank! Continuïteit gegarandeerd Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. Blijf ook bij uw huidige bank Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente. 040%, basisrente getrouwheidspremie.
Wanneer stijgt de rente?
Rabo Gift Account. De spaarrekening van a tot z. Rente onder de loep. Psychologie van de spaarder. Alles over de digipass. Wat zoekt u? Hogere spaarrente op komst? De spaarrentes zijn de laatste jaren na de crisis fors gedaald. Maar hoe komt het dat de rente zo laag gehouden wordt? En mogen we hopen op een hogere spaarrente binnenkort? 15 januari 2018. Sparen of geld uitgeven: is het aangeboren of aangeleerd? Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 is de rentevergoeding op kapitaal bijna onophoudelijk gedaald. Daardoor leveren uw spaarcenten op een klassiek spaarboekje bij een bank nog amper een rentevergoeding op van 011%. En dat is de combinatie van basisrente én getrouwheidspremie. De spaarrentes zijn de afgelopen jaren zo fors gezakt, dat minister van Financiën Johan Van Overtveldt de bodemrente voor spaarboekjes wettelijk vastlegde op 011%. Het is dan ook evident dat spaarders zich afvragen of er nog wel een einde komt aan de opeenvolgende rentedalingen van de voorbije jaren. Korte versus lange termijn. De Belgische 10-jaarsrente bereikte in september 2016 een dieptepunt op 012%, maar ondanks een lichte heropleving, ligt de huidige langetermijnrente met amper 056%, nog steeds historisch laag.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
U bevindt zich hier.: Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Enkel wanneer de rente van de Europese Centrale Bank hoger ligt, mogen de banken een hoger tarief geven aan hun klanten. De getrouwheidspremie mag maximaal de helft van de maximale basisrente bedragen. De spaaropbrengsten op een gereglementeerde spaarrekening zijn tot 960 euro vrijgesteld van belastingen.
Spaarrekeningen met hoogste basisrente België Spaargids.be.
12/07 populair Aantal zorgvolmachten stijgt fors. 09/07 Bpost opent geen Ritmo, Getrouwheidsspaarrekening en Online Spaarrekening meer. Samenvoegen van leningen. Hypothecaire lening aanvragen nieuw. Herziening hypothecaire lening nieuw. 31/07 Hypotheekbewaarder na meer dan 200 jaar afgeschaft. 31/07 populair Lening met variabele rente zit fors in de lift.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Geen enkele spaarrekening kan u die rente geven, zodat de waarde van uw zuurverdiende centen sowieso achteruit gaat. Belangrijk om te weten, is dat de rente op spaarboekjes sterk kan verschillen. Een handige vergelijkingstool vindt u op Spaargids.be. Die leert dat u de best renderende spaarrekeningen vandaag vindt bij Deutsche Bank DB Saving plan 120%, en MeDirect ME12 Spaarrekening 1%. Dat is ongeveer tien keer zoveel als de huidige standaard.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.

Contacteer ons

Zoeken naar huidige rente spaarrekening