intrest spaarrekening

Vergelijk spaarrekeningen Slim Sparen.
Ze wordt toegekend per jaar voor elk bedrag dat gedurende twaalf opeenvolgende kalendermaanden, volgend op de periode waarover de aangroeipremie wordt toegekend, op de rekening staat. Dit bedrag is het verschil tussen de spaarrekening met de hoogste spaarrente en de spaarrente van deze bank.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Continuïteit gegarandeerd: Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. Blijf ook bij uw huidige bank: Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente. Let bij het vergelijken op de hoogte van de basisrente en de getrouwheidspremie. Geld dat u wat langer kan missen is gebaat bij een spaarrekening met een hogere getrouwheidspremie.
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
In het document essentiële spaardersinformatie vind je dan weer alle nodige informatie over de specifieke voorwaarden van de spaarrekening. Dat is voornamelijk interessant voor mensen die een spaarrekening openen bij een nieuwe bank. De tarieven en de voorwaarden van een spaarrekening kunnen stevig verschillen.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Wat levert een spaarrekening op? Wat levert een spaarrekening op? Wat brengt een spaarrekening op? Als je geld op een spaarrekening stort, betaalt de bank in ruil hiervoor een vergoeding: rente. De rentevergoeding op een spaarrekening bestaat uit 2 elementen: een basisrente en een getrouwheidspremie.
intrest spaarrekening.
Ook al kan de bank de basisrentevoet op elk moment laten stijgen of dalen, toch blijft deze zonder voorwaarden verworven in verhouding tot het aantal dagen dat uw geld op de spaarrekening bleef staan, ook al is dat minder dan 1 jaar.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Gratis spaarrekening Hoge rente Fiscaal voordelig Evi Evi.
Open nu uw Evi Spaarrekening. De basisrente is verworven vanaf de dag van de storting op de rekening tot de dag van de opname. De getrouwheidspremie is verworven voor bedragen die gedurende 12 maanden na de storting ononderbroken op de gereglementeerde spaarrekening blijven staan.
Spaarrekeningen vergelijken BNP Paribas Fortis.
Met een spaarabonnement spaart u automatisch een vast bedrag op geregelde tijdstippen. U geeft een doorlopende opdracht om op een vast moment zoals elke vijfde dag van de maand geld over te schrijven van uw zichtrekening naar uw spaarrekening. Zo vergeet u niet te sparen.
Spaarrekeningen.
Toevoegen aan uw portefeuille. BNP Paribas Fortis Online Spaarrekening Premium 12.500 EUR. 001, % Basis rente. 010, % Getrouwheidspremie. 011, % Totale intrest. Ja Rekening enkel voor internetgebruik. Toevoegen aan uw portefeuille. BNP Paribas Fortis Online Spaarrekening Premium 12.500 EUR.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.

Contacteer ons

Op zoek naar intrest spaarrekening?