spaarrekening met de meeste rente

Hoogste rente vergelijk zelf de hoogste spaarrente.
In de meeste gevallen is het zo als u bereid bent om meer voorwaarden te accepteren in vergelijking met met een spaarrekening met wat minder strikte voorwaarden, dat u vaak de hoogste rente krijgt. Een voorbeeld hiervan is het deposito sparen, hier krijgt u vaker een hogere rente want u zet uw geld van voor een langere tijd vast en er een boete betaald moet worden wanneer u dit bedrag eerder wilt opnemen dan afgesproken.
Vier tips voor een hogere spaarrente economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Wie toch een groter spaarbedrag ter beschikking heeft, moet uitwijken naar gewone spaarrekeningen. Het spaarboekje zonder voorwaarden en beperkingen met de hoogste rente is dat van MoneYou Plus Sparen, een onlinebank die een onderdeel is van ABN AMRO. De rekening biedt een basisrente van 005%, met een getrouwheidspremie van 075%, al zakt die laatste op 2 augustus naar 055%. Bij andere internetbanken zoals Evi, NIBC Direct, Fortuneo en Rabobank.be liggen de rentetarieven tussen 04%, en 08%. TIP 3: Let op met hoge basisrentes. Veel spaarders verkiezen een hoge basisrente boven een hoge getrouwheidspremie. De premie verwerf je immers pas als spaarcenten 12 maanden op de rekening blijven staan. Jammer genoeg zijn er momenteel maar weinig gewone rekeningen die een hoge basisrente bieden en proberen de meeste banken spaarders aan zich te binden met een hogere getrouwheidspremie. MeDirect dat sinds vorig jaar onder de Belgische depositogarantie valt is prijsbreker: de ME3 Spaarrekening biedt een basisrente van 1%.
Sparen levert bijna niks meer op: wat nog wel? Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Camera video. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. Views. V
De bovenstaande spaarrentes gelden voor de spaarrekeningen waarbij je nog wel gewoon geld kunt opnemen wanneer en hoeveel je wilt. Je kunt je spaargeld ook stallen op een zogenoemde depositorekening: dan mag je er een aantal jaar niet aankomen en na afloop wordt dan je geld vrijgegeven, inclusief rente. Dat rentepercentage is bij de meeste depositorekeningen op dit moment hoger dan de lopende spaarrekeningen. Voor degenen die wat minder belang aan zekerheid hechten en wel wat risico durven nemen is beleggen een optie. Je hebt hier wel wat meer kennis voor nodig dan voor sparen, het loont de moeite om uit te zoeken of je het zelf wilt doen of het uit wil besteden aan vermogensbeheerders. Als je het goed doet, kan beleggen je een stevig zakcentje opleveren, maar een vergissing kan je tegelijkertijd ook weer heel wat geld kosten. Stop het in je huis. Heb je een eigen huis en heb je spaargeld dat nu verstoft op een spaarrekening?
bpost bank Zoveel is duidelijk.
De Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag, maar ook een spaarvarken. Ze zijn verknocht aan hun spaarrekening, maar staan nog altijd wantrouwig tegenover beleggen. Ze denken dat het gevaarlijk is, weten niet precies wat er met hun geld gebeurt of geloven dat het alleen kan met grote bedragen.
Veel hogere spaarrente in het buitenland PlusOnline.
Allereerst moet u voor een spaarrekening doorgaans wonen in het land waar u de rekening opent. En zelfs als dat niet zo is, moet u zich realiseren dat er risicos kleven aan het overhevelen van uw spaargeld naar een ander land. Hoe zit het met de zekerheid dat u uw geld weer terugkrijgt als het misgaat met de bank? Hier geniet u tot 100.000 per persoon een garantie, das wel zon fijn idee. Bovendien loopt u een valutarisico. Het klinkt wel leuk om 50.000 om te zetten in Braziliaanse Reals en meer dan 10% rente te boeken. U loopt echter het risico, dat u door een hoge inflatie bij het terugwisselen veel minder euros voor die Reals terugkrijgt. En dan hebben we het nog niet eens over de fiscale rompslomp die u zich op de hals haalt. Kortom: hoe interessant de spaarrentes in het buitenland er soms ook uitzien, het is voor de meeste mensen niet zinvol het zuurverdiende spaargeld op vakantie te sturen.
Hoogste spaarrente: De hoogste rente in de EU en Nederland.
De berekening houdt geen rekening met het rente op rente principe. welkomst bonus voor nieuwe klanten. Hoogste Spaarrente Europa. Vergelijk eenvoudig spaarrekeningen en depositos binnen Europa op land naar keuze. Wij speuren dagelijks alle spaarbanken in Europa af om voor u de beste rente te vinden. Alle getoonde producten vallen onder het Europese depositogarantiestelsel. Dus uw spaargeld is veilig tot een bedrag van 100.000. Vergelijk op rente en voorwaarden. Mag ik een rekening openen? Hoogstespaarrente.eu toont alleen de spaarrekeningen waar u als Nederlander kunt sparen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om in een ander land een spaarrekening te openen.
Spaarrente vergelijken Kies de hoogste spaarrente.
child_care Spaarrekening kind. description Sparen met voorwaarden. mail_outline Tip: Actuele rente via e-mail. Nieuw: de hoogste rente bij BlueOrange Bank. De hoogste rente op deposito's' tot 2 jaar looptijd. 100% online kosteloos openen en beheren via Raisin. Tot wel 100 bonus voor nieuwe klanten!
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Een financiƫle reserve aanleggen. Met de KBC-Spaarrekening leg je een financiƫle reserve aan voor onverwachte uitgaven. Je kunt op elk moment over je geld beschikken. Tot de dag dat je je geld van je spaarrekening opneemt, brengt het interest op. Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2019 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt.
Argenta verhoogt rente op spaarrekening naar 35, procent Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Argenta verhoogt rente op spaarrekening naar 35, procent. 16/08/2007 om 0000: door wle Bron: BELGA Print Corrigeer. BRUSSEL Argenta trekt vanaf vrijdag de basisrentevoet van haar spaarrekening via internet e-spaar op van 340, pct naar 350, pct. Dat maakte de bank donderdag bekend. Argenta lanceerde e-spaar in juni dit jaar. De getrouwheids en aangroeipremie blijft ongewijzigd. Volgens Argenta is 350, pct de hoogste basisrente op de markt voor internet spaarrekeningen. Concurrenten als Deutsche Bank, Keytrade en Rabobank hanteren dezelfde basisrente, zo weet men bij Argenta. ABN Amro volgt met 340, pct.
Spaarboekje brengt minst op bij KBC De Standaard.
De bank wijst erop dat een gewone spaarrekening vooral dient om op korte termijn liquide middelen ter beschikking te hebben. Wie op lange termijn kapitaal wil opbouwen, doet er volgens de bank beter aan om te kiezen voor een Start2Save-rekening, waar de totale rente op 175, procent blijft, of een andere vorm van langetermijnsparen. De renteverlaging komt niet onverwacht. De voorbije weken lieten ondermeer marktleider BNP Paribas Fortis, Belfius, Argenta, Rabobank en de rentevoeten zakken. Ook CKV, dat de hoogste rente aanbood, ging over tot een knip. Bij een handvol kleinere banken bedraagt de rente op sommige rekeningen nog 2 procent. Vaak zijn daar wel specifieke voorwaarden over bijvoorbeeld het in te leggen bedrag aan verbonden. Welk spaarboekje brengt momenteel meest op? Bekijk het overzicht. Sparen en beleggen, KBC Groep. Vandaag om 1527: Video LIVE. Dewael spelt Theo Francken de les. Vandaag om 1435: Gevangenispersoneel dreigt met stakingen.
Spaarrente Vergelijken 101 Spaarrekeningen 47 Spaardeposito's!
Rente over die centen, ho maar" Het klopt wat hij zegt. De meeste banken geven alleen rente op een spaarrekening. SNS Bank begon in 2014 met spaarrente op de betaalrekening, ook wel een lopende rekening genoemd. Daarna zijn een paar andere banken gevolgd.

Contacteer ons

Op zoek naar spaarrekening met de meeste rente?