spaarrekening met meeste rente

Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Een financiële reserve aanleggen. Met de KBC-Spaarrekening leg je een financiële reserve aan voor onverwachte uitgaven. Je kunt op elk moment over je geld beschikken. Tot de dag dat je je geld van je spaarrekening opneemt, brengt het interest op. Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2019 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt.
bpost bank Zoveel is duidelijk.
De Belgen hebben niet alleen een baksteen in de maag, maar ook een spaarvarken. Ze zijn verknocht aan hun spaarrekening, maar staan nog altijd wantrouwig tegenover beleggen. Ze denken dat het gevaarlijk is, weten niet precies wat er met hun geld gebeurt of geloven dat het alleen kan met grote bedragen.
Spaarboekje brengt minst op bij KBC De Standaard.
De bank wijst erop dat een gewone spaarrekening vooral dient om op korte termijn liquide middelen ter beschikking te hebben. Wie op lange termijn kapitaal wil opbouwen, doet er volgens de bank beter aan om te kiezen voor een Start2Save-rekening, waar de totale rente op 175, procent blijft, of een andere vorm van langetermijnsparen. De renteverlaging komt niet onverwacht. De voorbije weken lieten ondermeer marktleider BNP Paribas Fortis, Belfius, Argenta, Rabobank en de rentevoeten zakken. Ook CKV, dat de hoogste rente aanbood, ging over tot een knip. Bij een handvol kleinere banken bedraagt de rente op sommige rekeningen nog 2 procent. Vaak zijn daar wel specifieke voorwaarden over bijvoorbeeld het in te leggen bedrag aan verbonden. Welk spaarboekje brengt momenteel meest op? Bekijk het overzicht. Sparen en beleggen, KBC Groep. Vandaag om 1527: Video LIVE. Dewael spelt Theo Francken de les. Vandaag om 1435: Gevangenispersoneel dreigt met stakingen.
Vier tips voor een hogere spaarrente economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Wie toch een groter spaarbedrag ter beschikking heeft, moet uitwijken naar gewone spaarrekeningen. Het spaarboekje zonder voorwaarden en beperkingen met de hoogste rente is dat van MoneYou Plus Sparen, een onlinebank die een onderdeel is van ABN AMRO. De rekening biedt een basisrente van 005%, met een getrouwheidspremie van 075%, al zakt die laatste op 2 augustus naar 055%. Bij andere internetbanken zoals Evi, NIBC Direct, Fortuneo en Rabobank.be liggen de rentetarieven tussen 04%, en 08%. TIP 3: Let op met hoge basisrentes. Veel spaarders verkiezen een hoge basisrente boven een hoge getrouwheidspremie. De premie verwerf je immers pas als spaarcenten 12 maanden op de rekening blijven staan. Jammer genoeg zijn er momenteel maar weinig gewone rekeningen die een hoge basisrente bieden en proberen de meeste banken spaarders aan zich te binden met een hogere getrouwheidspremie. MeDirect dat sinds vorig jaar onder de Belgische depositogarantie valt is prijsbreker: de ME3 Spaarrekening biedt een basisrente van 1%.
Sparen vergelijken hoogste rente.
De meeste spaarbanken bieden de keuze uit een rekening met een vaste of variabele rente. Een variabele rente kan tussentijds dalen of stijgen. Bij een vaste rente staat uw spaargeld en het rentetarief voor de afgesproken periode vast op een deposito. Omdat u tussentijds niet over uw geld kunt beschikken, is de rente meestal hoger dan bij een gewone spaarrekening.
Sparen met de hoogste rente.
Van iedere bank maar één spaarrekening opgenomen: die met de hoogste rente.; Enkel banken die onder het Nederlandse of een Europees gelijkwaardig depositogarantiestelsel vallen.; Alleen spaarrekeningen zonder aanvullende voorwaarden. Het Nederlandse garantiestelsel garandeert momenteel een spaarsaldo tot 100.000 per persoon, per bank en/of rekeningen dus tot 200.000. Meer spaargeld kan onder het depositogarantiestelsel veilig worden gespaard bij een andere bank waarbij de handelsnaam van de bank van belang is. Perfect voor een financiële buffer dus. Tot oktober 2008 was dit bedrag 20.000 per persoon, per bank. N.B: De verwachting is dat op termijn de garanties weer verlaagd worden. Uiteraard zal hiervoor voldoende aandacht in de media zijn. Bij het afsluiten van een lange-termijn deposito 10 tot 20 jaar bestaat de kans dat je geld op dat moment vast staat. Een verlaging van het garantiebedrag is bij de meeste banken geen aanvaarde reden om een deposito boetevrij vervroegd op te zeggen dus dan loop je iets meer risico.
Argenta verhoogt rente op spaarrekening naar 35, procent Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Argenta verhoogt rente op spaarrekening naar 35, procent. 16/08/2007 om 0000: door wle Bron: BELGA Print Corrigeer. BRUSSEL Argenta trekt vanaf vrijdag de basisrentevoet van haar spaarrekening via internet e-spaar op van 340, pct naar 350, pct. Dat maakte de bank donderdag bekend. Argenta lanceerde e-spaar in juni dit jaar. De getrouwheids en aangroeipremie blijft ongewijzigd. Volgens Argenta is 350, pct de hoogste basisrente op de markt voor internet spaarrekeningen. Concurrenten als Deutsche Bank, Keytrade en Rabobank hanteren dezelfde basisrente, zo weet men bij Argenta. ABN Amro volgt met 340, pct.
Spaarrekeningen Belfius.
De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Document essentiële spaardersinformatie Belfius Spaarrekening. Informatiedocument van de gereglementeerde spaarrekeningen. De wettelijke Informatiefiche over de depositobescherming. Gereglementeerde spaarrekening, verhandeld door Belfius Bank. De spaarrekening voor uw onverwachte uitgaven. Looptijd: onbepaalde duur. Rente op jaarbasis.
Spaarrekening openen? Alle spaarrekeningen BNP Paribas Fortis.
Vraag een spaarabonnement aan. Telkens als u met uw debetkaart betaalt of een overschrijving doet, rondt Easy Save het bedrag af tot de euro erboven. Het verschil wordt op uw spaarrekening gestort. Meer over uw interesten. Uw interesten worden uitgedrukt in brutopercentages op jaarbasis. Ze kunnen schommelen volgens de markten. Elke wijziging melden we op uw eerstvolgende rekeningafschrift. Een spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn.
Sparen Argenta. Argenta. Argenta. Argenta Homepage.
Checklist vakantie voor een zorgeloze reis. Open een spaarrekening op je maat. Online openen en beheren. Snel en eenvoudig sparen. Ontdek onze spaarrekening. Terug naar hoofdmenu. Sparen of beleggen voor kleinkinderen. Alles over beleggen. Sparen voor later. Begin met pensioensparen.
Spaarrekeningen in België.
In België werd in de wet vastgelegd dat een spaarrekening een minimumrendement moet bieden van 011%. De basisrente moet minimaal 001%, bedragen en de getrouwheidspremie moet minimaal 010%, zijn. Deze regels zijn van toepassing voor de gereglementeerde spaarrekeningen. Bij een gereglementeerd spaarboekje zijn de rente opbrengsten tot 1 880 euro vrijgesteld van belasting. Bij een niet-gereglementeerd spaarboekje moet op alle inkomsten meteen roerende voorheffing betaald worden. Op Financeinfo.be vind je algemene informatie over financiële zaken. Financeinfo.be geeft geen persoonlijk advies. Voor gepersonaliseerde informatie moet je contact opnemen met jouw bank, beleggingsadviseur of verzekeringsmakelaar. Er zijn verschillende aanbieders van leningen, kredietkaarten, verzekeringen en spaarrekeningen.

Contacteer ons

Op zoek naar spaarrekening met meeste rente?