rente op spaarrekening

Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Fintro Blue Vision spaarrekening. BNP Paribas Ster Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Crelan Horizon boekje. Crelan Direct boekje. MeDirect Express Spaarrekening. Klik voor meer info." Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode. Er zijn voorwaarden. Klik voor meer info. Klik voor alle details. Nieuwsbrief en alerts. Mis geen enkele kans om te besparen. Blijf op de hoogte van interessante aanbiedingen en tips via mail.
Gratis Spaarrekening Openen met de hoogste rente.
En het mooie is dat een spaarrekening niks kost. Een bank is namelijk blij dat jij bij hun je geld gaat wegzetten, en hier staat natuurlijk ook een interessante rente tegenover. Het rentepercentage dat je over het spaargeld op je spaarrekening ontvangt varieert tussen de 15%, en 35%.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
MoneYou Flex Sparen Hoge basisrente en getrouwheidspremie.
Gereglementeerde spaarrekening van onbepaalde duur conform Belgisch recht van de Nederlandse ABN AMRO Bank N.V. Uw geld valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en is beschermd tot 100.000 euro per persoon en per instelling. Zekere veiligheidsprocedures, oa via SSL codering en het ondertekenen van transacties met SMS codes. De basisrente bedraagt 015%, en de getrouwheidspremie is 010%, op jaarbasis. De basisrente verwerft u vanaf dag één. De getrouwheidspremie verwerft u op het bedrag dat u 12 maanden onafgebroken op de rekening laat staan. Na afloop van die periode begint onmiddellijk een nieuwe periode van een jaar te lopen. Iedere storting heeft zo een eigen verwervingsperiode. De verworven getrouwheidspremie wordt op de laatste bankwerkdag van elk trimester uitbetaald met valuta de eerste kalenderdag van het volgende trimester. In uw persoonlijke pagina kunt steeds opvolgen hoeveel rente u al verworven heeft en hoeveel het zal zijn indien u uw geld laat staan.
Sparen met hoge spaarrentes Knab.nl.
Kies je voor deposito sparen, dan krijg je wel een vaste rente en weet je dus waar je op kunt rekenen. Hoelang duurt het om een spaarrekening te openen? Dat verschilt per bank, bij Knab heb je binnen 5 minuten een rekening geopend.
Hoogste rente sparen Spaarrekening vergelijken.
In het overzicht vergelijk je eenvoudig meerdere spaarrekeningen met elkaar op rente, voorwaarden en klantscore. Selecteer de spaarrekeningen naar keuze en klik op vergelijk. De spaarrekeningen worden overzichtelijk naast elkaar getoond waardoor je ze eenvoudig met elkaar kunt vergelijken. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker! Spaarrekening openen of overstappen.
Spaarrekening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
De tarieven en de voorwaarden van een spaarrekening kunnen stevig verschillen. Daarom heeft Bankshopper alle spaarrekeningen in een mooi overzicht gegoten. Zo kun je gemakkelijk spaarrekeningen vergelijken. Wil je weten welke spaarbanken in België een hogere rente bieden dan je huidige spaarrekening, of ben je op zoek naar een overzicht van alle Belgische spaarrekeningen met de hoogste rente?
Spaarrekening: vergelijking spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie Beste-rente-spaarekening.be.
MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. Fidelity sparen: 085%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 065%, getrouwheidspremie. Informatie meegedeeld onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Basisrente op 28.03.2019.
De Hello4You spaarrekening Ons aanbod Hello bank!
Dan stort je het meteen op je Hello4You spaarrekening. En wil je later lekker je zin doen zoals naar Ibiza vertrekken, jezelf trakteren op een nieuwe gitaar of gewoon een knalfuif organiseren, dan gebruik je daarvoor je spaarcenten! Een gratis spaarrekening.
Spaarrekening Wikipedia.
Een spaarrekening is een rekening waarmee klanten kunnen sparen bij een bank, die daar een vergoeding in de vorm van een rente voor geeft. Het rentetarief wordt op voorhand bekend gemaakt, maar is variabel in de tijd. 3 Sparen in het buitenland.
Sparen met een hoge rente SNS Bank.
Al onze contactgegevens op een rij. terug naar hoofdmenu. Ingelogd als @GREETING@. Naar Mijn SNS. Ingelogd als @GREETING@. Naar Mijn SNS. Je bent uitgelogd. Tot de volgende keer! Internetbankieren Mijn SNS. Sparen met een hoge rente. Kies een spaarrekening. Wie heeft de hoogste rente? Waarom sparen bij SNS.

Contacteer ons

Zoeken naar rente op spaarrekening