spaarrekening openen

Vanaf welke leeftijd mag je een spaarrekening openen? Consument Geld HLN.
En ook een dancing en een café binnengaan en er bier kopen is vanaf die leeftijd toegelaten. Geen beperking voor het openen van een spaarrekening. Een minderjarig kind mag volgens de wet op het sparen voor een minderjarige uit 1958, ongeacht de leeftijd, ook een spaarrekening openen en er geld op plaatsen.
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Moet ik van bank veranderen om een spaarrekening te openen? Als u wil genieten van de gunstigere rentevoeten bij een andere bank, dan vraagt deze nieuwe bank in de meeste gevallen niet om bij haar een nieuwe bankrekening te openen.
De Klassieke spaarrekening Ons aanbod Hello bank!
Voor getrouwde koppels en wettelijk samenwonenden die een gezamenlijke spaarrekening openen, verdubbelt dit tot 1920. Heb je meer dan 960 aan interesten ontvangen, dan betaal je slechts 15% roerende voorheffing op de som die dat bedrag overstijgt. Risico voor de spaarder.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Een spaarrekening openen en opzeggen Mijn geld en ik.
Waar kan je een spaarrekening openen? Als je een spaarrekening wil openen, kan je terecht in het plaatselijke kantoor van je bank of op de website van een bank zie volgende punt. Kan je ook een spaarrekening openen op internet?
Kan ik een spaarrekening openen voor mezelf of iemand anders?
Sparen voor iemand anders, kan dat? De wet stelt dat een spaarrekening geopend kan worden door meerderjarige particulieren met een officiële en fiscale woonplaats in België of door zelfstandigen zonder rechtspersoonlijkheid. Ook vennootschappen kunnen een spaarrekening openen, al bestaan er voor hen andere types van spaarrekeningen dan voor particuliere spaarders.
Gratis Online spaarrekeningen in België: concreet beste-rente-spaarrekening.be.
Uw spaarrekening wordt geactiveerd en u ontvangt eveneens een gratis digipass, als de bank die voorziet. Sommige banken sturen een SMS met de nodige codes om uw transacties te ondertekenen. Sommige banken openen automatisch en gratis een zichtrekening, die dient om geld van uw spaarrekening te halen.
Waarom een spaarrekening openen bij een kleinere bank? Bankshopper.
Home Nieuws Waarom een spaarrekening openen bij een kleinere bank? Waarom een spaarrekening openen bij een kleinere bank? 7 November 2018. Het wordt hoe langer, hoe moeilijker om een lucratief spaarboekje te vinden. Al zien we tussen alle renteverlagingen soms een bank de spaarrente verhogen.
De Hello4You spaarrekening Ons aanbod Hello bank!
Je bent vrijgesteld van belastingen tot een bedrag van 960 in 2018. Voor getrouwde koppels en wettelijk samenwonenden die een gezamenlijke spaarrekening openen, verdubbelt dit tot 1920. Heb je meer dan 960 aan interesten ontvangen, dan betaal je slechts 15% roerende voorheffing op de som die dat bedrag overstijgt.
Hoeveel kost een spaarrekening? Spaargids.be.
De sluitingskosten: GRATIS. De wet verbiedt de banken om kosten aan te rekenen voor het afsluiten van een spaarrekening. OPGELET: De bank vraagt soms om ook een zichtrekening te openen samen met het spaarboekje. Die zichtrekeningen zijn in vele gevallen niet gratis.
Argenta.
Épargnez pour votre pension et profitez d'un' avantage fiscal maximal Découvrez les possibilités. Soyez tranquille Les assurances incendie d'Argenta' veillent sur votre maison et votre famille. Investir, c'est' à la portée de tous. Même pour qui préfère jouer la sécurité.

Contacteer ons

Op zoek naar spaarrekening openen?