spaarrekening openen

Uw rekening openen Triodos Bank.
Bezoek ons kantoor in Brussel of Gent. Meest gestelde vragen. Hoe kan ik geld op mijn Triodos spaarrekening storten? Welk bedrag is gegarandeerd door het depositogarantiestelsel? Kan ik een spaarrekening, Maandsparen of een termijnrekening op twee namen openen? Zie alle vragen.
De Hello4You Spaarrekening Ons aanbod Hello bank!
Je bent vrijgesteld van belastingen tot een bedrag van 1.880 in 2017. Voor getrouwde koppels en wettelijk samenwonenden die een gezamenlijke spaarrekening openen, verdubbelt dit tot 3.760. Heb je meer dan 1.880 aan interesten ontvangen, dan betaal je slechts 15% roerende voorheffing op de som die dat bedrag overstijgt.
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
De enige verplichting is dat u de fiscus moet inlichten als de ontvangen interesten hoger liggen dan 1.830 voor het totaal van uw verschillende rekeningen. Het openen of sluiten van een spaarrekening is volledig gratis en kan meestal op afstand gebeuren, dus zonder dat u zich moet verplaatsen.
Kan ik een spaarrekening openen voor mezelf of iemand anders?
Sparen voor iemand anders, kan dat? De wet stelt dat een spaarrekening geopend kan worden door meerderjarige particulieren met een officiële en fiscale woonplaats in België of door zelfstandigen zonder rechtspersoonlijkheid. Ook vennootschappen kunnen een spaarrekening openen, al bestaan er voor hen andere types van spaarrekeningen dan voor particuliere spaarders.
Argenta.
Un vélo de course ou un vélo électrique? Quels que soient vos projets, Argenta peut vous aider. Épargne-pension tirez le maximum de votre avantage fiscal. Vous installer ou étudier à l'étranger? Quels que soient vos projets, Argenta peut vous aider.
Een spaarrekening openen en opzeggen Mijn geld en ik.
Waar kan je een spaarrekening openen? Als je een spaarrekening wil openen, kan je terecht in het plaatselijke kantoor van je bank of op de website van een bank zie volgende punt. Kan je ook een spaarrekening openen op internet?
Sparen Beobank. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-valid. beobank-warning. check. chevron-down. chevron-left. chevron-left-doub
Fidelity Plus spaarrekening. Alvorens een spaarrekening te openen, gelieve het document Essentiële spaardersinformatie te lezen dat ook gratis verkrijgbaar is in onze agentschappen. Klachten met betrekking tot dit product en/of de diensten die eraan verbonden zijn, kunnen gericht worden aan uw Beobank agentschap en/of.
Gratis Online spaarrekeningen in België: concreet beste-rente-spaarrekening.be.
Uw spaarrekening wordt geactiveerd en u ontvangt eveneens een gratis digipass, als de bank die voorziet. Sommige banken sturen een SMS met de nodige codes om uw transacties te ondertekenen. Sommige banken openen automatisch en gratis een zichtrekening, die dient om geld van uw spaarrekening te halen.
De Klassieke Spaarrekening Ons aanbod Hello bank!
Voor getrouwde koppels en wettelijk samenwonenden die een gezamenlijke spaarrekening openen, verdubbelt dit tot 1920. Heb je meer dan 960 aan interesten ontvangen, dan betaal je slechts 15% roerende voorheffing op de som die dat bedrag overstijgt. Risico voor de spaarder.
Rabo Spaarrekening.
Wie kan een Rabo Spaarrekening openen? Meerderjarige particulieren met een officiële en fiscale woonplaats in België. Als rekeninghouder dient u de intresten van deze rekening samen te tellen bij alle intresten uit andere rekeningen op uw naam. Overschrijdt de totale intrest het bedrag dat wettelijk vrijgesteld is van roerende voorheffing, dan moet u dit zelf aangeven in uw belastingaangifte.
Hoeveel kost een spaarrekening? Spaargids.be.
De sluitingskosten: GRATIS. De wet verbiedt de banken om kosten aan te rekenen voor het afsluiten van een spaarrekening. OPGELET: De bank vraagt soms om ook een zichtrekening te openen samen met het spaarboekje. Die zichtrekeningen zijn in vele gevallen niet gratis.

Contacteer ons

Zoeken naar spaarrekening openen