spaarrekening

Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
De jaarlijkse aanrekening vervalt in de volgende gevallen: gemiddeld saldo groter dan of gelijk aan 500 EUR; huurwaarborg; opening minder dan 3 maand; saldo op de spaarrekening ligt boven 1.23947, EUR op 31/12 van het voorbije jaar; jonger dan 18 jaar; spaarrekening als begunstigde rekening voor de boeking van de interesten van de termijnrekening; totale relatie minstens 10.00000, EUR bij Beobank.
Wat als je je geld niet op een spaarrekening wilt zetten? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Je moet welk uitkijken bij welke bank je je geld zet. In de meeste Europese landen heb je een depositogarantie van 100 000 op je spaarrekening, maar als je bij Malta moet aankloppen om je geld terug te krijgen zou dat net iets lastiger kunnen zijn.
Spaar voor jezelf en de samenleving Triodos Bank.
Spaar voor uw kind met deze gereglementeerde spaarrekening. Spaar automatisch elke maand met deze gereglementeerde spaarrekening. Spaar met een gegarandeerde rentevoet gedurende een vaste periode. De gereglementeerde spaarrekeningen Triodos spaarrekening, Triodos Junior spaarrekening en Triodos Maandsparen hebben een onbeperkte looptijd.
Spaarrekening // Praktische informatie // Jeugdhulp // Agentschap Jongerenwelzijn.
U bevindt zich hier.: Met het nieuwe decreet Pleegzorg is de spaarrekening die vroeger voorzien was voor geplaatste minderjarigen in een pleeggezin, geïntegreerd in de totale kostenvergoeding voor de pleegzorgers. Deze kunnen bijgevolg zelf keuzes maken omtrent de toekenning van spaar en/of zakgeld aan het pleegkind, onder meer rekening houdend met hoe ze hier mee omgaan in het geval van eigen kinderen.
Wat is een spaarrekening? Mijn geld en ik.
Aan een spaarrekening is geen betaalkaart verbonden, en het is niet mogelijk om rechtstreeks geld van je spaarrekening naar derden over te schrijven tenzij naar een familielid tot en met de tweede graad van de titularis. Je kan wel geld overschrijven naar een eigen zicht of spaarrekening bij dezelfde bank.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft. Vergelijk hieronder de spaarrekeningen met hoge rentevoeten. Alle voorwaarden, acties en promoties staan opgelijst.
Spaarrekeningen in België.
Dit zorgt er voor dat de bank over de mogelijkheid beschikt om hun klanten van een hogere rente op een online spaarrekening te voorzien. Het is bij een online spaarrekening steeds mogelijk om in te loggen, ook al zijn de bankkantoren gesloten.
Gratis spaarrekening met sparen bij Evi fiscaal voordelig Evi.
Met de gratis Evi Spaarrekening haalt u een hoger rendement uit dat spaargeld dat u misschien binnenkort terug nodig heeft. U weet altijd hoeveel rente u verdiend heeft en hoeveel rente u nog extra ontvangt wanneer u uw spaargeld een jaar op uw rekening laat staan.
Spaarrekening FSMA.
Die geeft een overzicht van de voorwaarden die van toepassing zijn op de spaarrekening. De fiche bevat onder meer informatie over de berekening van de rente en de kosten. De FSMA controleert voor elke spaarrekening of de informatiefiche en de reclame de bestaande regelgeving respecteert.
Spaarrekening Argenta. Argenta. Argenta. Argenta Homepage.
Waarom een spaarrekening? Je spaargeld is bij faillissement van Argenta tot 100.000 euro per klant beschermd dankzij het Garantiefonds. Je geld altijd beschikbaar. Je kunt op elk moment geld van je spaarrekening halen of er geld op storten. Er zijn geen kosten verbonden aan onze gereglementeerde spaarrekeningen.
Sparen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor spaarrekening