spaarrente

Alle artikels over spaarrente" Moneytalk.be.
Argenta heeft de spaarrente van het gewone spaarboekje verlaagd tot 001, procent, het absolute minimum. Jan Smets: Spaarrente van 011, procent is en blijft het wettelijke minimum. Het" is niet aan de orde om de spaarrente nog verder te verlagen, zegt Jan Smets, gouverneur van de Nationale Bank.
Vier tips voor een hogere spaarrente economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Vier tips voor een hogere spaarrente. 26-07-16, 14.56u Spaargids.be Sven Vonck. De spaarrente staat historisch laag en dat zal nog een hele tijd zo blijven. Wie zijn spaarcenten toch maximaal wil laten renderen, wacht daarom best niet tot de spaarrentes vanzelf weer stijgen.
Gaat de spaarrente dit jaar eindelijk stijgen? Bankshopper.
Een onderzoek van Bankshopper.be toont aan dat slechts 1 op 10 Belgen vorig jaar van bank is veranderd voor zijn spaarboekje. Volgens Lauwers kijken de spaarders veel verder dan de spaarrente wanneer ze beslissen om al dan niet bij een bank te blijven.
Spaarrente SNS Bank.
Ook als andere manieren voor banken om aan geld te komen goedkoper worden, gaat de spaarrente omlaag. Bijvoorbeeld als banken voordelig geld kunnen lenen op de kapitaalmarkt. Vergelijk onze spaarrente met andere banken. Vergelijk de rente op SNS Internet Sparen met de spaarrente van andere banken.
Wanneer stijgt de rente?
Om het concreet te maken: Rabobank.be baseert haar spaarrentes op twee marktrentevoeten. Een deel van de spaarrente is afhankelijk van de evolutie van de Belgische langetermijnrente OLO op vijf jaar en een ander deel is gekoppeld aan de kortetermijnrente euribor op drie maanden.
Top 10 Hoogste spaarrente Alle banken vergelijken.
Beste spaarrente beperkende voorwaarden. Heb je die hoge spaarrente gevonden, let dan op of er aan de spaarrekening beperkende voorwaarden gekoppeld zijn. Zo kan er een minimale inleg vereist zijn, of is er juist een maximum gesteld aan het spaarbedrag.
Spaarrente ING Sparen.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
De hoogste spaarrente Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Met een hoge spaarrente word je geld meer waard. Krijg je alleen een hoge rente op je spaarrekening als je aan bepaalde voorwaarden voldoet? Lees nu op welke kleine lettertjes je moet letten, zodat je kunt genieten van een hoge spaarrente.
Spaarrente: bruto of nettorente?
Gelieve uw inschrijving om veiligheidsredenen te bevestigen door op de link te klikken in de mail die u heeft gekregen. Indien u het wenst, kunt u deze activeringsmail nogmaals ontvangen. Deze mail versturen. Spaarrente: bruto of nettorente? Spaarrente: bruto of nettorente?
Rabobank verhoogt spaarrente: een trendbreuk? De Standaard.
In de voorbije jaren werden er alleen maar rentedalingen doorgevoerd. Op een klassieke spaarrekening bij de grootbanken is die spaarrente gezakt tot het wettelijk minimum van 011, procent. Het is uitkijken of de grote vier in de Belgische bankwereld KBC, BNP Paribas Fortis, Belfius en ING het voorbeeld van Rabobank.be in de komende weken zullen volgen en renteverhogingen aankondigen.

Contacteer ons

Op zoek naar spaarrente?