minimum rente spaarrekening

Eerste bank in België verlaagt rente naar wettelijk minimum Sparen Moneytalk.be.
Volgens de vergelijkingssite spaargids.be zullen de klanten van de bank niet wakker liggen van die lage rente. De website benadrukt dat de bank zich vooral richt op grote vermogens en dat de spaarrekening slechts een wachtrekening is waarop geld in afwachting van een nieuwe belegging wordt geparkeerd. Grootbanken flirten met minimum.
Is een renteloos spaarboekje echt onmogelijk? Bankshopper.
Dankzij die transformatie ontsnappen de banken aan het wettelijke minimum en moeten ze de spaarders geen spaarvergoeding betalen. Indien de banken de rente op die spaarproducten opnieuw verhogen, moeten de spaarders 30 procent roerende voorheffing betalen. Desalniettemin is zon niet-gereglementeerde spaarrekening niet voor iedereen nadelig.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat. De getrouwheidspremie krijgt u erbovenop, maar enkel als het geld 1 jaar onaangeroerd blijft. Vergelijk hieronder de spaarrekeningen met hoge rentevoeten. Alle voorwaarden, acties en promoties staan opgelijst. Vergelijk alle spaarrekeningen. Top 10 hoogste basisrente. Top 10 hoogste getrouwheidspremie. Aanbieder Product Basisrente Getrouwheidspremie Totaal. Deutsche Bank DB Saving Plan. Geen minimum inleg.
Spaarrekening: vergelijking en gids van 48 spaarrekeningen in België beste-rente-spaarrekening.be.
Het openen of sluiten van een spaarrekening is volledig gratis en kan meestal op afstand gebeuren, dus zonder dat u zich moet verplaatsen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie.
Internet spaarrekening van Belfius: 001%, 010%, Beste-rente-spaarrekening.be.
Onze sponsors publiciteit. 040, % netto rente per jaar. Basisrente 015%, en 050%, getrouwheid. Vergelijk alle spaarrekeningen. Welke spaarbank kiezen? Banca Monte Paschi. BNP Paribas Fortis. Dit product wordt niet meer verkocht. Sparen op 1 jaar. Sparen op 1 jaar. Sparen met trimestriele storting. Automatisch maandelijks sparen. U bent hier: Home Banken Belfius Internet spaarrekening. naar de 28 banken. Geen voorwaarden of minimum bedrag.
Spaarrekeningen in vraag en antwoord De Standaard.
U plaatst uw geld op een spaarboekje en in ruil hiervoor krijgt u een vergoeding van de bank in de vorm van rente. De rentevergoeding op een spaarrekening bevat twee componenten: een basisrente en een getrouwheidspremie. De basisrente is een gegarandeerd spaarpercentage dat de bank uitkeert voor elke dag uw geld op een spaarboekje staat.
011%, is minimumrente voor spaarboekjes VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Bij ons is dat onmogelijk, want volgens een Koninklijk Besluit mag de rente in ons land niet negatief zijn. Maar wat dan de minimumrente moest zijn was nog niet duidelijk. Minister van Financiën Van Overtveldt heeft die knoop nu doorgehakt: 011%, is het minimum voor spaarboekjes.
Van Overtveldt behoudt minimale rente op spaarboekje Spaargids.be.
Van Overtveldt behoudt minimale rente op spaarboekje. woensdag 2 maart 2016 Johan Van Geyte. Minister van Financiën Johan Van Overtveldt N-VA is niet van plan om de wettelijke minimumrente op het spaarboekje te verlagen. Ze is nu al lager dan de inflatie, waardoor de spaarder er al ongemerkt op achteruit gaat, stelt hij. Het wettelijke minimum bedraagt nu 011%.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Kenmerken van deze spaarrekening. Fiscaal voordelig Voor natuurlijke personen is de eerste schijf van 960 euro rente per jaar inkomsten 2018 vrijgesteld van roerende voorheffing, die momenteel 15% bedraagt. Gratis spaarrekening Geen kosten om je spaarrekening te openen en te beheren.
Bank laat rente voor het eerst tot wettelijk minimum zakken: 001, procent Economie Geld HLN.
Bank laat rente voor het eerst tot wettelijk minimum zakken: 001, procent. 11 februari 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Economie De Franse bank Société Générale heeft als eerste in België de spaarrente verlaagd tot het wettelijk minimum met een basisrente van 001, procent. Dat meldt de gespecialiseerde nieuwssite Spaargids.be. Naast de 001, procent basisrente biedt SocGen, een vermogensbeheerder, ook 010, procent getrouwheidspremie, wat het totale plaatje op 011, procent brengt. Lager gaan dan die 010, procent getrouwheidspremie mag wettelijk niet. De vorige verlaging van de bank gaat terug tot begin december. Toen gaf ze nog 010, procent basisrente en 010, procent getrouwheidspremie. Spaargids wijst er wel op dat Société Générale een private bank is, die zich in de eerste plaats richt op het beheer van grotere vermogens. De spaarrekening is er maar een wachtrekening, waarop gelden in afwachting van een nieuwe belegging worden geparkeerd.

Contacteer ons

Op zoek naar minimum rente spaarrekening?