minimum rente spaarrekening

Sparen Triodos Bank.
Spaar voor de toekomst van uw kind. 020%, basisrente en 030%, getrouwheidspremie op jaarbasis. Voor uw kind van 0 tot 18 jaar. Kies voor gratis Online Banking. Ontdek de Triodos Junior spaarrekening. Spaar met een vaste rente. 080%, brutorente op jaarbasis op 10 jaar.
KBC past rente spaarrekening aan.
De getrouwheidspremie blijft behouden op 010%. De vergoeding op de gewone spaarrekening respecteert daarmee het wettelijk voorziene minimum.; daalt de rente op Start2Save en Start2Save4 van 080%, basisrente en 020%, getrouwheidspremie naar 060%, basisrente en 015%, getrouwheidspremie. Een klassieke spaarrekening is nog steeds en vooral geschikt als tijdelijke buffer om op korte termijn liquide middelen ter beschikking te hebben.
Sparen bij MeDirect.
MeDirect klanten genieten van het Maltese depositogarantiestelsel. De ME3 Spaarrekening is het alternatief van MeDirect voor de traditionele spaarrekeningen. De ME3 Spaarrekening maakt het sparen eenvoudig en transparant. De ME3 Spaarrekening biedt één unieke en duidelijke rente van 210%, netto per jaar.
Vergelijk alle spaarrekeningen en spaarrentes ING Sparen.
ME3 Spaarrekening met één unieke rentevoet van 030%, netto MeDirect.
Tarieven en kosten. MeDirect ME3 Spaarrekening. Een spaarrekening met één duidelijke en unieke rente die elk kwartaal wordt uitbetaald. Het openen en beheren gebeurt zonder kosten en u heeft flexibel toegang tot uw spaargeld mits een vooropzeg van 3 maanden.
Spaarrekeningen vergelijking: basisrente en getrouwheidspremie.
Wanneer wordt de rente berekend en wanneer wordt de rente uitbetaald: dagelijks, maandelijks, driemaandelijks, enz. Bestaan er bepaalde limieten? Sommige banken voorzien een minimum depositobedrag, maar soms ook een maximum depositobedrag. Kan ik de vermelde rentevoet bekomen door mijn geld te storten op een bestaande spaarrekening of moet ik een nieuwe spaarrekening openen, op internet bijvoorbeeld?
Fidelity Plus spaarrekening van Beobank Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beo
Productinfo en risicos. Gereglementeerde spaarrekening naar Belgisch recht gecommercialiseerd door Beobank NV/SA, een onderneming naar Belgisch recht. Dit product is bestemd voor klanten die op elk moment over hun kapitaal willen kunnen beschikken. Dit product heeft een onbepaalde looptijd. In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering / omzetting in aandelen Bail-in van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 dat valt onder de depositobescherming. 005%, op jaarbasis op het totale saldo vanaf de eerste kalenderdag volgend op de dag van storting, indien de rekening een saldo heeft van minimum 10.000 euro en van maximum 150.000 euro.
Spaarrekening openen met hoge rente Knab.nl.
Wat is Knab. Wat is Knab. Een spaarrekening met 022%, rente. Een spaarrekening die zo flexibel is als jij zelf. Zonder minimum inleg en een goede rente. Je kunt zoveel rekeningen openen als je wilt. Handig om potjes te maken!
Geld sparen? Rentetarieven van banken vergelijken.
Volledig online te beheren. Alfa Rente Direct Spaarrekening. Rente op rente effect. Rente kan ieder moment wijzigen. Rente dagelijks berekend, jaarlijks. Plus / minpunten. Rente op rente effect. Geen minimum inleg vereist. Rente kan ieder moment wijzigen. Rente dagelijks berekend, jaarlijks uitgekeerd.
Van sparen word je armer en dat zal nog een tijdje zo blijv. Het Nieuwsblad.
De rente is nu 011, procent en zou gewoon nul zijn als er geen wettelijk minimum zou zijn, zegt De Leus. We verwachten dat de Europese Centrale Bank eind 2018 of begin 2019 de rente met 025, procent verhoogt. Dan gaan de rentes op de spaarboekjes misschien naar 015, of 020, procent stijgen. Maar daar word je volgens De Leus eigenlijk nog altijd armer van. Omdat de inflatie tegen mogelijk tegen de 2 procent zit, zegt hij. Alles wordt dus 2 procent duurder, terwijl je geld maar met pakweg 02, procent stijgt. De Belgische spaarders hebben door dat mechanisme dit jaar een paar miljard aan koopkracht verloren. En dat koopkrachtverlies zal nog een hele tijd doorgaan, zegt De Leus. Voor alle duidelijkheid: natuurlijk is het wijs en goed om wat geld opzij te zetten op een spaarboekje, zegt De Leus. Je moet een buffer houden voor als je plots ziek wordt of je auto het begeeft. Maar zet geen gigantische sommen op zon spaarrekening.
Bank laat rente dalen tot minimum: 001%, VTM NIEUWS.
Bank laat rente dalen tot minimum: 001%., 11 februari 2016 1624.: Delen op Facebook Delen op Twitter. Voor het eerst daalt de rente op een spaarboekje tot het absolute minimum. De bank Société Générale geeft namelijk nog maar 001, procent basisrente.

Contacteer ons

Meer resultaten voor minimum rente spaarrekening