rabobank rente spaarrekening

Veelgestelde vragen over de Rabo Spaarrekening.
Doelstelling Basisrekening voor geld dat u vaak aanspreekt. Online gereglementeerde spaarrekening. Basisrente op jaarbasis.: Maximaal toegelaten saldo.: De rekening heeft geen vaste looptijd. Het openen, beheren en afsluiten van de rekening is volledig gratis. Uw jaarlijkse rente is vrijgesteld van roerende voorheffing tot en met 980 euro per persoon. Op het deel boven 980 euro betaalt u 15% roerende voorheffing. Bent u getrouwd of wettelijk samenwonend en hebt u een gemeenschappelijke rekening? Dan bent u vrijgesteld tot en met 1.960 euro per gemeenschappelijke rekening. Lees altijd eerst de Essentiële spaardersinformatie, onze Algemene Voorwaarden en onze Bijzondere voorwaarden. In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen Bail-in van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 euro dat valt onder de depositogarantie. Rabobank.be maakt deel uit van de Coöperatieve Rabobank U.A, een coöperatie naar Nederlands recht.
Sparen bij Rabobank.
In België heeft Rabobank een 250-tal werknemers die actief zijn bij Rabobank.be, Rabobank International Corporate Bank, De Lage Landen Leasing, Interpolis verzekeraar, Athlon Car Lease autolease en Robeco fondsbeheerder. Rabobank.be is een onlinebank en biedt via het internet een beperkt productgamma aan. Wat is dit? Wat is dit? Land van de groep.: 100.000 EUR per persoon en per bank. Eerste schijf van 1.880 EUR vrijgesteld van roerende voorheffing. Ga naar website bank. Rabobank.be Plus Account. Land van de groep.: 100.000 EUR per persoon en per bank. Eerste schijf van 1.880 EUR vrijgesteld van roerende voorheffing. Ga naar website bank. Wat mensen denken van deze bank. 12 mensen gaven een beoordeling. Geef zelf een beoordeling. Ratings op 16/03/2019. Top 5 hoogste spaarrekeningen. Basisrente 115%, 060%, getrouwheid. Basisrente 010%, 110%, getrouwheid. MeDirect ME3 Spaarrekening. Basisrente 120%, 000%, getrouwheid. Belfius Spaarrekening plus. Basisrente 005%, 100%, getrouwheid. Basisrente 050%, 050%, getrouwheid. Vergelijk alle spaarrekeningen. Controleer de juistheid van de rentestanden bij de desbetreffende banken voor je een keuze maakt. Lees ook onze disclaimer. Meer informatie over sparen. Top 15 hoogste rente.
Het spaarboekje: nog altijd weinig interessant.
01 juni 2018. Rabobank.be trekt zijn rente op spaarboekjes lichtjes op. Niet dat hiermee een stijgende trend wordt ingeluid, het gaat veeleer om een reclamestunt. De grote banken springen vooralsnog niet op de kar. En je geld blijft bitter weinig opbrengen als je het op een spaarboekje parkeert. Vandaag 1 juni verhoogt Rabobank.be de getrouwheidspremie op de Rabo Spaarrekening van 010, naar 015, %.
Jeugdspaarwet Wikipedia.
Vanaf 1987 werd op nieuwe rekeningen de 10% premie alleen nog maar berekend over de inleg en dus niet langer over de inleg plus rente. Per 1 januari 1992 werd de wet ingetrokken omdat het toenmalig kabinet geen doorslaggevende argumenten zag jeugdige spaarders te subsidiëren.
Sparen bij Rabobank.be in Belgi Beste-rente-spaarrekening.be.
Rabobank past rente van zijn spaarrekeningen vanaf 10 september 2014. Rabobank past de basisrente op spaarrekeningen vanaf 20 mei 2014. Rabobank.be past zijn basisrente aan op 10 maart 2014. Rabobank.be verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 1 juli 2013. Rabobank.be verlaagt rente op spaarrekening op 18.03.2013.
Vergelijk de spaarrente van SNS met andere banken SNS Bank.
Goed om te weten. ABN AMRO, Rabobank, ING en SNS hebben andere rekeningen met een hogere variabele rente. Hiervoor gelden wel extra voorwaarden. Bijvoorbeeld dat je pas een bonusrente krijgt als je spaargeld een kalenderjaar lang op de spaarrekening staat.
Triodos Bank Een van de duurzaamste banken ter wereld.
Hoe een sociale bank in Kirgizië boeren helpt. Op het platteland van Kirgizië is het soms nog lastig om via een bank geld te lenen, over te maken of te sparen een overblijfsel van de crisis waar dit land mee te maken kreeg na de Sovjettijd.
Negatieve spaarrente de kans en de gevolgen.
Wat veel mensen niet in de gaten houden is dat de potentieel negatieve rente alleen geld voor de spaarrekeningen. Bijvoorbeeld, Rabobank rekent geen rente voor de lopende rekeningen. Mijn methode zou dus zijn om het geld op de lopende rekening te sparen in plaats van op de spaarrekening.
BNG Bank.
Please turn on JavaScript and try again. It looks like your browser does not have JavaScript enabled. Please turn on JavaScript and try again. Het BNG Cultuurfonds ondersteunt projecten op het gebied van kunst en cultuur. 2514 AA Den Haag.
Rabo Spaarrekening.
Rabobank.be maakt deel uit van de Coöperatieve Rabobank U.A, een coöperatie naar Nederlands recht. Bekijk de kredietwaardigheid van Rabobank. Lees de essentiële spaardersinformatie voor u een rekening opent. Open uw Rabo Spaarrekening. Waarom u een uitstekende keuze maakt met Rabobank.be. Uw geld brengt echt op. Bij Rabobank.be geniet u steeds een gezonde rente.
Rabo Plus Account.
Bezorg ons in dat geval het aanvullend attest. Kan Rabobank.be de rente wijzigen? Rabobank.be kan op elk ogenblik de basisrente en getrouwheidspremie wijzigen. Als we dit doen, brengen we u op de hoogte via een beveiligd bericht en delen we dit op voorhand mee op onze site. Zet u geld op de rekening, dan krijgt u wel een jaar lang dezelfde getrouwheidspremie op dat bedrag. Wat zijn de risico's' van een spaarrekening? In geval van faillissement of risico van faillissement van de financiële instelling loopt de spaarder het risico zijn spaargeld te verliezen of kan hij worden onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen Bail-in van het bedrag van de vordering die hij heeft op de financiële instelling boven het bedrag van 100.000 euro dat valt onder de depositogarantie. Rabobank.be maakt deel uit van de Coöperatieve Rabobank U.A, een coöperatie naar Nederlands recht.

Contacteer ons

Resultaten voor rabobank rente spaarrekening