spaarrekening zonder rente

Online spaarrekening bpost bank.
Rekeningen en kaarten. De Online Spaarrekening. De Online Spaarrekening wordt niet meer aangeboden sinds 09/07/2018. Deze pagina is uitsluitend voor klanten die al beschikken over een Online Spaarrekening. Uw geld is 100% beschikbaar en u kunt een reserve opbouwen zonder limieten.
Klassieke Spaarrekening.
Elke wijziging melden we op uw eerstvolgende rekeningafschrift. Een Spaarrekening kan nooit negatief staan en u kunt dus nooit rente verschuldigd zijn. Wat houdt de basisrente precies in? De basisrente krijgt u voor elk bedrag dat u op uw Spaarrekening stort.
Spaarrekening openen Rabobank.
Vind en open de spaarrekening die bij je past. Een groeiend aantal spaarrekeningen kun je online openen of via de Rabo Bankieren App. Zo kun je over een paar minuten al starten met sparen. Vergelijk de spaarrentes. Top 3 spaarrekeningen. Dit zijn onze populairste spaarrekeningen. Onze andere spaarrekeningen vind je lager op de pagina. Ontvang een variabele rente tot 003%., Neem je tegoed op wanneer jij dat wilt, zonder kosten.
Spaarsimulator.
Gratis Online spaarrekeningen in België: concreet beste-rente-spaarrekening.be.
Beheer uw spaarrekening van bij u thuis zonder enige kosten en in alle veiligheid, doe stortingen, voer overschrijvingen naar uw zichtrekening uit of naar de zichtrekening van deze bank als u geld wil afhalen, steeds zonder kosten. Sparen met trimestriëlerentebetaling. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. Fidelity sparen: 085%, netto rente.
Spaarrekening openen met hoge rente Knab.nl.
Wat is Knab. Wat is Knab. Een spaarrekening met 022%, rente. Een spaarrekening die zo flexibel is als jij zelf. Zonder minimum inleg en een goede rente. Je kunt zoveel rekeningen openen als je wilt. Handig om potjes te maken!
Automatisch sparen met een hoger rendement! ING België.
Stel gewoon een doorlopende opdracht in van maximaal 500 euro per maand. Spaarrekening zonder kosten. U betaalt niets om deze online spaarrekening te openen en te beheren. Sparen met ING Tempo Sparen. ING Tempo Sparen is een gereglementeerde online spaarrekening met onbeperkte looptijd en een interessante getrouwheidspremie. Perfect voor geld dat u meer dan een jaar kunt missen. U stelt gewoon een doorlopende opdracht van maximaal 500 euro per maand en u spaart vanzelf! ING Tempo Sparen heeft een basisrente van 0.01% en een getrouwheidspremie van 0.55%. De rentetarieven gelden op jaarbasis en kunnen op elk moment worden aangepast. U vindt de geldende rente online en in alle ING-kantoren.
Spaarrekening zonder rente Hababam Community.
Heb gevraagd daar of ik zonder rente kan sparen. helaas is dit niet mogelijk. Mijn geld wil ik ook niet thuis of in een kluis bewaren. Dat is niet praktisch. Het liefst wil ik een spaarrekening ZONDER rente, waarvan ik ten alle tijde geld kan opnemen.
Spaarrekening voor ondernemingen Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Banken mogen met andere woorden een rente aanbieden van 0 procent of zelfs lager. Een niet-gereglementeerde spaarrekening kan de spaarder overigens belonen met uitsluitend een basisrente of een getrouwheidspremie. De niet-gereglementeerde spaarrekening komt vaker voor bij zelfstandigen dan bij particuliere spaarders.
Internetsparen met hoge rente: Nationale-Nederlanden.
In deze tabel worden de rentes van de spaarrekeningen van de grootbanken zonder beperkende voorwaarden vergeleken. De rente en overige productvoorwaarden zijn ook te controleren op de websites van deze banken. In enkele stappen een gratis Internetspaarrekening. Vraag uw rekening aan. In 5 minuten vraagt u uw internetspaarrekening aan. Houd uw ID-bewijs, burgerservicenummer BSN en bankrekeningnummer IBAN bij de hand. Maak een klein bedrag over. Na het invullen van uw gegevens vragen wij u 001, te betalen via iDEAL. Met deze betaling controleren wij uw identiteit. Start met sparen. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u beginnen met sparen. U bouwt direct rente op over het geld dat op uw spaarrekening staat.
Online spaarrekening met hogere basisrente AXA Bank.
Het kan ook dat u wordt onderworpen aan een vermindering/omzetting in aandelen bail-in van uw spaargeld boven die beschermde 100.000 euro. Meer info: Informatiefiche over de depositobescherming PDF. Goed om te weten. Deze gereglementeerde spaarrekening zonder vaste looptijd wordt aangeboden door AXA Bank, een Belgische financiële instelling.

Contacteer ons

Zoeken naar spaarrekening zonder rente