spaarrekening zonder rente

Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
De tegoeden op je spaarrekening op elk moment en zonder kosten opvraagbaar. De rentepercentages zijn bruto-tarieven, uitgedrukt op jaarbasis en kunnen op elk moment worden aangepast. De RV bedraagt 15%. De actuele percentages vind je altijd hier en in je KBC-kantoor. Als de rente wijzigt, informeren we de rekeninghouder via de rekeningafschriften.
KBC duwt alle bedrijven naar spaarrekening zonder rente Spaargids.be.
KBC nieuws over sparen. KBC duwt alle bedrijven naar spaarrekening zonder rente. KBC duwt alle bedrijven naar spaarrekening zonder rente. zondag 21 augustus 2016 Johan Van Geyte. KBC zet alle spaarrekeningen op naam van bedrijfsklanten om in een niet-gereglementeerde bedrijfsspaarrekening.
Naar een spaarboekje zonder rente? De Tijd.
Films / TV. Naar een spaarboekje zonder rente? 12 november 2016 0800.: Geef zelf een reactie. De eerste spaarboekjes met een nulrente voor particulieren zijn een feit. Bij BNPP Fortis en dochter Fintro brengen de niet-gereglementeerde spaarrekeningen geen eurocent meer op.
Hasanaat Community.
Als je een spaarrekening opent krijg je daar altijd rente op. Dat is ook hele doel van een spaarrekening volgens het riba systeem. Maar je kan dus ook gewoon meerdere betaalrekeningen openen. Bij het young professional pakket mag ik er geloof ik max 5 zonder extra te betalen.
Een goede spaarrekening kiezen.
Doorgaans gebeurt dat pas bij het begin van het volgende kwartaal. Indien u meerdere stortingen hebt uitgevoerd op uw spaarrekening, bent u dan ook verschillende getrouwheidspremies aan het verwerven. Wanneer u geld opneemt, zal men eerst afnemen van de stortingen waarvoor de verwerving van de getrouwheidspremie het minst ver gevorderd is. Gezien de complexiteit van de berekening van de getrouwheidspremie is het niet makkelijk om het exacte moment te kennen waarop u uw geld kunt opnemen zonder het risico te lopen dat u de premie verliest.
Gratis Online spaarrekeningen in Belgiƫ: concreet beste-rente-spaarrekening.be.
Beheer uw spaarrekening van bij u thuis zonder enige kosten en in alle veiligheid, doe stortingen, voer overschrijvingen naar uw zichtrekening uit of naar de zichtrekening van deze bank als u geld wil afhalen, steeds zonder kosten. Sparen met trimestriƫlerentebetaling. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.
Eerste spaarboekje zonder rente is een feit Nieuws HLN.
Eerste spaarboekje zonder rente is een feit. 08 november 2016. Bron: spaargids.be, Belga. Deel via Facebook 0 Tweet. Particulieren met een Blue Plus-spaarrekening bij Fintro, een dochter van BNP Paribas Fortis, krijgen voortaan een rente van 0 procent. Het gaat om een niet-gereglementeerde spaarrekening.
Gratis spaarrekening Hoge rente Fiscaal voordelig Evi Evi.
Zo veel mogelijk rente verdienen zonder uw flexibiliteit te verliezen. Met de gratis Evi Spaarrekening haalt u een hoger rendement uit dat spaargeld dat u misschien binnenkort terug nodig heeft. U weet altijd hoeveel rente u verdiend heeft en hoeveel rente u nog extra ontvangt wanneer u uw spaargeld een jaar op uw rekening laat staan.
Eerste spaarrekening zonder rente in Nederland PlusOnline.
Ga terug naar: home geld recht Sparen. Eerste spaarrekening zonder rente in Nederland. Roel van Oirschot Gepubliceerd: 31-03-2017. De eerste spaarrekening zonder rente in Nederland is een feit. Gaan meer banken volgen en wat zijn uw opties voor meer rendement op uw spaargeld.

Contacteer ons

Op zoek naar spaarrekening zonder rente?