beste spaarrekening 2015

Sparen bij Europabank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Europabank spaarrekeningen sinds 5 mei 2015. Nieuwe voorwaarden op Europabank spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden op Europabank spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden op Europabank spaarboekjes. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van Europabank. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van Europabank. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij KBC Bank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor de KBC spaarrekeningen vanaf 23 maart 2015. KBC verlaagt de spaarrente. KBC past basisrente van klassieke spaarrekening aan op 1 augustus 2014. KBC past de basisrentarief op spaarrekening vanaf 01 april 2014. KBC verlaagt rente op zijn spaarboekje vanaf 20 november 2013. KBC lanceert automatisch sparen voor kinderen met de Start2Save4 rekening. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij CBC Bank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor CBC spaarrekeningen sinds 1 mei 2015. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van CBC bank. CBC verlaagt de spaarrente. Nieuwe voorwaarden op CBC spaarrekeningen vanaf 3 september 2014. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij Beobank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Beobank sparrekening vanaf 5 mei 2015. Beobank verlaagt vandaag de rente op zijn spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden op Beobank spaarboekjes vanaf 18 december 2014. Beobank verlaagt rente op zijn spaarrekeningen vanaf 1 november 2014. Beobank verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 1 augustus 2014. Zeg niet meer Citibank Belgium maar BeObank. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij MoneYou in België beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe rentevoeten op Moneyou spaarrekeningen vanaf 3 maart 2015. Moneyou verlaagt rente op zijn spaarrekeningen vanaf 04.09.2014. Moneyou lanceert een nieuw spaarproduct: Moneyou Direct Sparen. Moneyou verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 29 april 2014. MoneYou verlaagt de rente op zijn spaarboekjes met 0.25%. De daling gaat in op 1 mei 2013. MoneYou laat de basisrente op zijn spaarrekeningen zakken op 26.02.2013. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Argenta verlaagt de rente op zijn spaarrekeningen Beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen sinds 5 mei 2015. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen geldig vanaf 17.02.2015. Argenta verlaagt de basisrente op E-spaarrekening. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van Argenta. Nieuwe rentevoeten op Argenta spaarrekeningen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij BKCP Bank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor BKCP spaarrekeningen vanaf 1 juli 2015. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van BKCP op 16.03.2015. Nieuwe voorwaarden op BKCP spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden op BKCP spaarrekeningen. BKCP rentedaling op zijn spaarrekeningen op 8 juli 2014. BKCP past vandaag interestvoeten aan. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Spaarrekening van het jaar 2015 Resultaten per bank Spaargids.be.
Spaarrekening van het jaar 2015 Alle resultaten. Spaarrekening van het jaar 2015 We lieten de Belgische banken berekenen hoeveel 10.000 euro echt opbracht in 2015 en rekenden het zelf na. Twee verschillende scenarios werden voorgelegd: één voor passief spaargeld en één voor dynamisch spaargeld dat men tijdelijk parkeert. Conclusie: de PSA BANK DISTINGO Plus spaarrekening behaalde het hoogste rendement voor passief spaargeld. Wij zijn geld tijdelijk parkeert was het beste af bij de PSA BANK DISTINGO spaarrekening.
Sparen bij Argenta beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden voor Argenta spaarrekeningen sinds 5 mei 2015. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen geldig vanaf 17.02.2015. Argenta verlaagt de basisrente op E-spaarrekening. Nieuwe voorwaarden op Argenta spaarrekeningen. Nieuwe voorwaarden voor de spaarrekeningen van Argenta. Nieuwe rentevoeten op Argenta spaarrekeningen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
Sparen bij ING Bank beste-rente-spaarrekening.be.
Nieuwe voorwaarden op ING spaarrekeningen vanaf 16 februari 2015. Nieuwe voorwaarden op ING spaarrekeningen. ING verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 8 juli 2014. ING verlaagt rente op zijn spaarrekeningen vanaf 03 maart 2014. NG verlaagt rente op zijn spaarrekeningen op 9 december 2013. ING lanceert Lion" Premium" een nieuwe spaarrekening. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening. Vision: 015%, basisrente en 050%, getrouwheidspremie. informatie verstrekt onder voorbehoud van fouten of wijzigingen. www.beste-rente-spaarrekening.be wijst alle verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de juistheid van de gegevens te verifiëren in de prospectus van de betrokken banken alvorens uw beslissing te nemen. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!

Contacteer ons

Meer resultaten voor beste spaarrekening 2015