evolutie rente spaarrekening

Blijft de toekomst grauw voor de spaarder? Bankshopper.
24 Juli 2018. Hoe profiteren van de lage rente? 19 Juli 2018. 3 tips om een goedkope autolening af te sluiten 18 Juli 2018. 3 eenvoudige tips om gedisciplineerd te sparen. 24 Juli 2018. 3 tips om een goedkope autolening af te sluiten. 18 Juli 2018. Ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de spaarders? 9 Juli 2018. Belgen blijven zich arm sparen. 5 Juli 2018. Hoe voordelig is een niet-gereglementeerde spaarrekening?
Hoe zullen de rentevoeten evolueren?
Bijgevolg verhuizen beleggers hun centen naar veiligere oorden, waardoor de rente in de VS en in Europa zakt grotere vraag, terwijl in de groeilanden net het omgekeerde gebeurt. Ook worden in de eurozone door de budgettaire saneringen nu minder nieuwe staatsobligaties uitgegeven, terwijl de vraag net stijgt.
grafieken evolutie spaarrekeningen Spaargids.be forum.
09/07 populair Bpost bank lanceert Cocoon Spaarrekening voor regelmatig sparen door jongeren. 09/07 populair Wat levert het langetermijnsparen u op? 09/07 populair Wat te doen met uw geld als uw woning is afbetaald? 02/07 populair Spaarrekeningen KBC blijven aandikken. Samenvoegen van leningen. Hypothecaire lening aanvragen nieuw. Herziening hypothecaire lening nieuw. 04/07 populair Hou rekening met alle kosten van uw woonkrediet. 28/06 Online financiering afsluiten bij Crelan. 25/06 Sociale energieleningen tegen 0% zitten in de lift. 25/06 populair Bent u goedkoper af met de nieuwe verkooprechten? 22/06 populair Een op de twintig gezinnen heeft lening voor bijkomend vastgoed. 15/06 Hoe haalt u voordeel uit een online woonkrediet? 06/06 Hoeveel risico loop ik op een hogere rente op mijn woonkrediet?
Deutsche Bank verlaagt de basisrente van zijn spaarboekjes beste-rente-spaarrekening.be.
De bank voert die verandering door ten gevolge van de evolutie van de financiële markten. De bank verlaagt de basisrente van zijn spaarrekeningen Intensiv Plus, E-saving et E-Fidelity met 025%, op jaarbasis. De getrouwheidspremies blijven ongewijzigd voor deze 3 rekeningen. De laatste wijziging van de rentes op de spaarrekeningen van de Deutsche Bank dateerde van 6 maart 2012. De Deutsche Bank verwacht geen nieuwe dalingen in de nabije toekomst. DB Intensiv Plus. Bron: prersbericht Deutsche Bank. Meer over Deutsche bank.: Deutsche Bank verlaagt de rente van zijn spaarrekening met 025%.,
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Als u het onderste uit de kan wil, is het dus interessant om de evolutie van de rente nauwlettend te volgen. Sommige banken bieden spaarrekeningen aan met maar één rentevoet. Het voordeel is dat ze transparanter zijn dan een klassieke spaarrekening.
Vier tips voor een hogere spaarrente economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Die biedt een nettorente van 07%, al zakt die op 2 augustus naar 055%. TIP 4: Spaar voor de lange termijn. Los van de spaarplannen waar je slechts een beperkt bedrag op kan parkeren, is een rente van 1% het hoogste haalbare met een spaarrekening.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Wanneer stijgt de rente?
Om het concreet te maken: Rabobank.be baseert haar spaarrentes op twee marktrentevoeten. Een deel van de spaarrente is afhankelijk van de evolutie van de Belgische langetermijnrente OLO op vijf jaar en een ander deel is gekoppeld aan de kortetermijnrente euribor op drie maanden. Zolang de korte en langetermijnrente zo laag blijven, zal er wat de rente op de spaarboekjes betreft niet veel in positieve zin veranderen.
Spaarboekje blijft in trek, ondanks historisch lage rente Gezond Beleggen.
Daarbij is het opvallend dat 42 % van de Belgen gelooft dat de rente de komende tijd nog licht tot sterk verder zal dalen, terwijl 32 % denkt dat ze stabiel zal blijven figuur 3. Toch blijkt dit geen invloed te hebben op het spaargedrag van de Belg.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente.

Contacteer ons

Op zoek naar evolutie rente spaarrekening?