evolutie rente spaarrekening

Spaarboekje blijft in trek, ondanks historisch lage rente Gezond Beleggen.
Daarbij is het opvallend dat 42 % van de Belgen gelooft dat de rente de komende tijd nog licht tot sterk verder zal dalen, terwijl 32 % denkt dat ze stabiel zal blijven figuur 3. Toch blijkt dit geen invloed te hebben op het spaargedrag van de Belg.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. ME6: 040%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening.
grafieken evolutie spaarrekeningen Spaargids.be forum.
Bericht door elewout 18 November 2009, 2045.: Onder de rubriek spaarrekeningen kan men een grafiek opvragen van de evolutie van de spaarrekeningen in de laatste periode. Hoe komt het dat in de grafieken actuele toestand geen enkele bank boven het gemiddelde van de top-tien zou uitkomen: dus ook niet BKCP-excellence of DB e-saving die de hoogste renten hebben?
Gaat de spaarrente dit jaar eindelijk stijgen? Bankshopper.
Het blijft overigens een vraagteken wat 2019 met zich gaat meebrengen, liet Marc Lauwers, CEO van Argenta, de bank met de Spaarrekening van het Jaar 20187 weten tijdens de prijsuitreiking midden januari. Waarom blijft de rente laag? Volgens de banken is er weinig reden om de spaarrente te verhogen omdat ze gratis geld kunnen lenen bij de centrale banken.
Spaarboekje met hoogste rente is niet altijd de beste keuze Bankshopper.
Een andere bank die onlangs nog in de spotlight kwam te staan, is MeDirect. De internetbank heeft vorig jaar de ME12-Spaarrekeningen geopend, een niet-gereglementeerd spaarboekje dat netto 1 procent rente opbrengt. Al is ook die spaarrekening niet zonder voorwaarden. Bank verwittigen bij geldafhaling.
Met deze tips haalt u meer uit uw spaarboekje Consument Geld HLN.
Als u het onderste uit de kan wil, is het dus interessant om de evolutie van de rente nauwlettend te volgen. Sommige banken bieden spaarrekeningen aan met maar één rentevoet. Het voordeel is dat ze transparanter zijn dan een klassieke spaarrekening.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Wanneer stijgt de rente?
Daar komt pas verandering in als de langetermijnrente hetzelfde niveau bereikt van vijf jaar geleden. Maar aan die rentevoeten zitten we nog lang niet. Meer artikels uit dit dossier. Wanneer krijg ik rente uitbetaald op mijn spaarrekening? Hoezo, de rente stijgt niet?
Wat brengt uw spaarrekening op? Wikifin.
Getrouwheidspremies verworven tijdens het tweede, derde en vierde kwartaal brengen op hun beurt rente op vanaf respectievelijk 1 juli, 1 oktober en 1 januari. Op 1 oktober 2016 stort u 1 000 euro op uw spaarrekening. De basisrente bedraagt 05%, op jaarbasis.;
Spaarsimulator.

Contacteer ons

Op zoek naar evolutie rente spaarrekening?