meeste rente spaarrekening

De hoogste spaarrente Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als je een spaarrekening wilt openen, zoek je waarschijnlijk in de eerste plaats naar een hoge rente. De rentes die banken op hun website hebben staan, zijn echter niet altijd goed met elkaar te vergelijken. Het maakt namelijk uit of de rente per maand, kwartaal of per jaar wordt uitbetaald. Bijvoorbeeld: de rente die de LeasePlan Bank op zijn website presenteert, is. Bij spaarrente wordt onderscheid gemaakt tussen de nominale en de effectieve rente op jaarbasis. De meeste banken keren de rente één keer per jaar uit; dit is de nominale rente.
Hoogste Rente Vergelijk Spaarrekeningen met een hoge rente.
Een online spaarrekening met de hoogste rente openen is in se heel eenvoudig. Aangezien de meeste banken de dag van vandaag vooral via het internet werken, kun je ook probleemloos via het net een rekening openen. Ben je al klant bij een welbepaalde financiële instelling, maar beschik je er nog niet over een spaarrekening?
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Rente Wikipedia.
Voor de duidelijkheid kan men spreken van rentebedrag" en rentepercentage" per jaar" of rentevoet" per jaar" of analoog voor een andere periode. Daarnaast moet nog worden onderscheiden de nominale rente tegenover enerzijds de effectieve rente en anderzijds de reële rente zie onder.
Vergelijk spaarrekeningen België Spaargids.be.
Fintro Blue Vision spaarrekening. BNP Paribas Ster Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Nagelmackers Superior Spaarrekening. Crelan Horizon boekje. Crelan Direct boekje. MeDirect Express Spaarrekening. Klik voor meer info." Rentegarantie, de rente is gegarandeerd voor een bepaalde periode. Er zijn voorwaarden. Klik voor meer info.
Sparen bij een grootbank kostte de Belg gemiddeld 600 TopCompare.be.
De banken waar uw geld het meeste opbracht op de klassieke spaarrekening waren BKCP, Deutsche Bank, Rabobank en Fortuneo. Daar lag het jaarlijkse rendement gemiddeld boven 15%. De klassieke spaarrekeningen waar uw geld het minst opbrachten waren van Axa, Crelan, CBC, Belfius, Delta Lloyd Nagelmackers en Fintro. Hun jaarlijkse rendement bedroeg minder dan 1%. Een actief beheer van de spaarrekening kon u tot 4.000 meer opbrengen. Hoewel de spaarrentes bij alle banken historisch laag zijn gevallen sinds het uitbreken van de crisis, kon u bij sommige banken nog wel een mooi rendement behalen op uw spaargeld op een hoogrentende spaarrekening een gereglementeerd spaarboekje dat de hoogste rente bij een bank biedt, waarbij tot een bepaald bedrag aan intrestopbrengsten per jaar vrijgesteld zijn van roerende voorheffing.
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd. Je kan je bank vragen om je een gedetailleerde intrestafrekening te bezorgen waarop de verschillende componenten van de rente staan uitgelegd.
Prijsbreker MeDirect lanceert klassieke spaarrekening met 0. Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Prijsbreker MeDirect lanceert klassieke spaarrekening met 085, procent rente. 17/12/2018 om 1507: Bron: BELGA Print Corrigeer. Onlinebank MeDirect komt met een klassieke gereglementeerde spaarrekening, die meteen de hoogste rente op de markt biedt. De bank biedt spaarders 005, procent basisrente en 080, procent getrouwheidspremie.
Een goede spaarrekening kiezen.
Het enige nadeel is dat de intresten van dit type spaarrekening onderworpen zijn aan roerende voorheffing. Maar desondanks bieden ze vaak een hoger rendement dan de gewone spaarrekeningen met een basisrente en een getrouwheidspremie, waarbij de eerste schijf aan intresten vrijgesteld is van roerende voorheffing.
28 spaarbanken onder de loep in België Beste-rente-spaarrekening.be.
www.beste-rente-spaarrekening.be wijst elke verantwoordelijkheid af en nodigt u uit om de correctheid van de gegevens in de brochures van de banken na te gaan alvorens een beslissing te nemen. Nu in de kijker.: MeDirect, ME6 Niet-gereglementeerde spaarrekening. Fidelity sparen: 085%, netto rente. Santander, Vision Gereglementeerde spaarrekening.
Spaarboekje brengt minst op bij KBC De Standaard.
De bank wijst erop dat een gewone spaarrekening vooral dient om op korte termijn liquide middelen ter beschikking te hebben. Wie op lange termijn kapitaal wil opbouwen, doet er volgens de bank beter aan om te kiezen voor een Start2Save-rekening, waar de totale rente op 175, procent blijft, of een andere vorm van langetermijnsparen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor meeste rente spaarrekening