hoeveel rente krijg je op je spaarrekening

Argenta.
Un compte d'épargne' réglementé est un compte en euros sans stipulation conventionnelle de terme ou de préavis qui satisfait aux conditions visées par larticle 2 de lAR/CIR 92 qui est réservé à la gestion par internet. Le solde sur ce compte rapporte une rémunération sous la forme dintérêts.
Hoe krijg je meer dan 1 procent rente op je spaargeld? Sparen Moneytalk.be.
Afhankelijk van je keuze krijg je ofwel 102, procent nettorente ofwel 101, procent nettorente. In tegenstelling tot MeDirect vraagt de Nederlandse bank een minimuminlage van 100 euro. Al moeten spaarders wel met een aantal zaken rekening houden als ze een termijnrekening afsluiten, waarschuwt Bankshopper.be. Allereerst afficheren de banken het brutorendement. Dat betekent dat je op je intresten 27 procent roerende voorheffing moet betalen. Daarenboven is zo'n' formule enkel interessant voor spaarders die hun geld voor een langere tijd kunnen vastzetten. In een eerder interview met MoneyTalk.be liet Isabelle Marchand van Febelfin, de koepelfederatie voor de Belgische financiële sector, weten dat de banken sancties kunnen opleggen wanneer klanten hun contract vroegtijdig verbreken. De" termijnrekeningen ontsnappen ook niet aan de realiteit, liet ze bovendien weten. Marchand is ervan overtuigd dat de banken vroeg of laat ook het mes gaan zetten in de tarieven van de termijnrekening. Zo heeft onder meer Crelan afgelopen maand de rente van termijnsparen verlaagd. De rente van een termijnrekening op vier jaar daalde van 045, procent naar 030. Ook de tarieven voor termijnrekeningen op een langere termijn gingen voor de bijl. Voorts zijn er nog een aantal spaarrekening die meer dan 1 procent spaarrente opbrengen.
santander_statisch3_970x250_V2_adw. santander_300x600_statisch3_V2_adw.
Wat brengt uw spaarrekening op? Wikifin.
Getrouwheidspremies verworven tijdens het tweede, derde en vierde kwartaal brengen op hun beurt rente op vanaf respectievelijk 1 juli, 1 oktober en 1 januari. Op 1 oktober 2016 stort u 1 000 euro op uw spaarrekening. De basisrente bedraagt 05%, op jaarbasis.;
Wat levert een spaarrekening op? Mijn geld en ik.
Je getrouwheidspremie wordt dan weer vier keer per jaar uitbetaald: op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. Als je midden in het jaar besluit om je spaarrekening stop te zetten, krijg je meestal onmiddellijk de rente uitgekeerd.
Spaarboekje: vergelijking rentes 59 spaarboekjes in België beste-rente-spaarrekening.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Spaarrekeningen simulator Spaargids.be.
U bevindt zich hier.: Met deze spaar simulator vind je snel de hoogste rente. De simulator vergelijkt het rendement van uw spaargeld bij de verschillende banken voor uw persoonlijke situatie. Geef het bedrag op dat u op een spaarrekening wil plaatsen, aangevuld met de looptijd. De simulator berekent welke spaarrekening het hoogste rendement voor uw ingestelde situatie oplevert. En u ziet meteen of het gaat om een online rekening, en hoeveel kantoren er in uw buurt zijn.
Spaarrekeningen met hoogste rente België Spaargids.be.
07/08 Vragenlijst" schuldsaldoverzekering moet nog beperkter." 05/08 Hoeveel toegevingen kan uw bank doen voor uw woonkrediet? 31/07 Hypotheekbewaarder na meer dan 200 jaar afgeschaft. 31/07 Lening met variabele rente zit fors in de lift. 26/07 populair Aantal kredietaanvragen stijgt sterk na verlaging van registratierechten. 04/07 populair Hou rekening met alle kosten van uw woonkrediet. 28/06 Online financiering afsluiten bij Crelan. Beleggingsplan rendement nieuw. TAK 23 beleggingsverzekering. Private banking nieuw. TAK 21 spaarverzekeringen tip. Autoverzekering offerte nieuw. Brandverzekering offerte nieuw. 20/07 populair Hoe vindt u de meest voordelige autoverzekering. 16/07 Waarop moet u letten als u een brandverzekering afsluit? 10/07 AXA krijgt 250.000 euro boete wegens late info over groepsverzekeringen. 06/07 SP verhoogt kredietwaardigheid Baloise Belgium. 02/07 Laat uw reis niet vergallen door een tegenslag. 28/06 Federale Verzekering neemt Optimco over. 25/06 AXA bezorgt klanten offertes voor kleine herstellingen. VAPZ voor zelfstandigen. IPT voor zelfstandigen. Veranderen van pensioenspaarfonds nieuw. Inschrijven op de nieuwsbrief. U bevindt zich hier.: Spaarrekeningen met hoogste rente België. Spaarrekeningen met hoogste rente België. Vergelijken van spaarrekeningen met hoogste rente. Deze spaarboekjes zijn bedoeld voor wie zijn geld minstens 1 jaar kan laten staan. De basisrente krijgt u voor elke dag dat het spaargeld op de spaarrekening staat.
Zo bereken je hoeveel euro je spaarboekje nog opbrengt Nieuws HLN.
05 september 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Shutterstock Probeer zelf eens te berekenen hoeveel rente u precies moet krijgen. Hoeveel euro's' aan intrest krijg je op een spaarrekening? Theoretisch is dit eenvoudig: een basisrente plus eventueel nog een getrouwheidspremie.
Spaarrekening KBC Bank Verzekering.
Ze brengen geen rente meer op vanaf de kalenderdag van de opvraging. De getrouwheidspremie wordt toegekend op bedragen die gedurende 12 opeenvolgende, volledige maanden op de spaarrekening blijven staan. Bij opvragingen worden de lopende getrouwheidspremies waarvoor de verwervingsdatum het verst in de toekomst ligt het eerst aangesproken. Voor de eerste drie overschrijvingen per jaar naar een andere gereglementeerde spaarrekening bij KBC is er echter proportionele overdracht van de getrouwheidspremie als voldaan is aan de volgende voorwaarden. Beide spaarrekeningen hebben minstens één gemeenschappelijke rekeninghouder, en. De overschrijving bedraagt minstens 500 euro, en. Het is geen periodieke opdracht of automatische spaaropdracht. Dat betekent dat de lopende berekeningsperiode van 12 maanden niet wordt afgebroken, maar verder loopt op de begunstigde spaarrekening. De getrouwheidspremie wordt ook dan enkel toegekend voor bedragen die 12 opeenvolgende maanden op de, in dit geval, meerdere spaarrekeningen blijven staan. De KBC-Spaarrekening is een gereglementeerde spaarrekening van KBC Bank NV België. Het Belgisch recht is van toepassing. Informatiefiche over de depositobescherming. Lees het document met essentiële spaardersinformatie voor je een spaarrekening opent. Bij klachten kun je contact opnemen met klachten@kbc.be en/of met ombudsman@ombfin.be. Open een spaarrekening. Is deze pagina nuttig voor jou? Hoeveel sparen per maand?

Contacteer ons

Meer resultaten voor hoeveel rente krijg je op je spaarrekening