beste rendement spaarrekening

Alternatieven voor jouw spaarrekening Wikifin.
Vind je de intrestvoeten op jouw spaarrekening te laag? Op zoek dus naar een andere spaarmogelijkheid? Je kan dan een spaarrekening met een hogere rentevoet zoeken, maar waarop moet je daarbij letten? Of toch een belegging overwegen met kans op een hoger rendement, maar met meer risico? Een andere spaarrekening?
Automatisch sparen met een hoger rendement! ING België.
U betaalt niets om deze online spaarrekening te openen en te beheren. Sparen met ING Tempo Sparen. ING Tempo Sparen is een gereglementeerde online spaarrekening met onbeperkte looptijd en een interessante getrouwheidspremie. Perfect voor geld dat u meer dan een jaar kunt missen.
5 tips om het beste spaarboekje te kiezen Sparen Moneytalk.
Voordelen voor abonnees. 5 tips om het beste spaarboekje te kiezen. 15/01/15 om 0958.: Bijgewerkt om 0959.: Ondanks de lage rente staat er momenteel meer dan 250 miljard euro op Belgische spaarboekjes. Het ene spaarboekje brengt echter meer op dan een ander.
De hoogste spaarrente Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Er zijn ook producten die tussen een vrij opneembare spaarrekening en een deposito inzitten. Rabo PeriodeSparen en de CombiSpaarrekening van de DHB Bank koppelen een variabele rente aan een aankondigingstermijn van 1 maand tot en met 99 dagen. Als je geld wilt opnemen, dien je dat van te voren bij de bank aan te kondigen. Daarbij geldt: hoe langer de aankondigingstermijn, des te hoger de rente. Die is bij de DHB Bank overigens veel hoger dan bij de Rabobank. Keuzehulp: hoe haal ik het maximale uit mijn geld. Eerste indruk 14 mrt. Bunq's' Freedom of Choice. Klanten van Bunq kunnen sinds kort zelf kiezen wat de internetbank met hun geld doet. Daarnaast biedt Bunq naar eigen zeggen een spaarrente die 9 keer hoger dan de actuele marktrente ligt. Maar daar valt wel het een en ander op aan te merken. De vermogensrendementsheffing ligt al geruime tijd onder vuur. In 2017 is een ontwikkeling ingezet richting het daadwerkelijk behaalde rendement op je vermogen. Nieuws 7 jan. Groene beleggingsfondsen weer open. Fiscaal aantrekkelijk groen beleggen kan weer bij de ASN Bank en Triodos Bank. De beste producten van 2018.
Tien mogelijkheden om meer uit je spaargeld te halen Consument Geld HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Consument Hoe slaag je erin om in tijden van extreem lage rente toch wat rendement uit je spaargeld te halen? We geven je een tiental mogelijkheden. Spaarrekening met hoge basisrente. Als je gelden minder dan een jaar op een spaarrekening laat staan, heb je alleen recht op de basisrente.
Gratis spaarrekening met sparen bij Evi Fiscaal voordelig Evi.
Met de gratis Evi Spaarrekening haalt u een hoger rendement uit dat spaargeld dat u misschien binnenkort terug nodig heeft. U weet altijd hoeveel rente u verdiend heeft en hoeveel rente u nog extra ontvangt wanneer u uw spaargeld een jaar op uw rekening laat staan.
Spaarrekeningen vergelijking: basisrente en getrouwheidspremie.
U bent hier: MijnFinanciën.be Sparen Spaarrekening. De Spaarrekening Vergelijk de rentevoeten! Vergelijk en vind de Belgische spaarrekening met de hoogste rentevoet, en dus het hoogste rendement. Belgen zijn van nature uit wantrouwig voor verandering, en zijn meestal ook trouw aan hun bank.
Tak 23: voordelen, risico en rendement AG Insurance.
Een tak 23-levensverzekering kan een interessant alternatief zijn om het potentiële rendement te verhogen. Aan de huidige lage rentevoeten is het helaas niet altijd de beste oplossing om veel geld op een spaarrekening te parkeren. Want als u rekening houdt met de inflatie, zijn de meeste spaarboekjes zelfs verlieslatend.
Koers Sligro aandeel Realtime koersen Sligro.
Beleg in Duits vastgoed met 62%, voorschotdividend per jaar U kiest zelf: maandelijks uitkeren of herbeleggen. Loop geen onnodig risico. Lees de EBI. Top 5 hoogste spaarrente Flexibel Sparen 035%, Flexibel Sparen 022%, Sparen Vrij opneembaar 025%, Internetspaarrekening 020%, Internet Spaarrekening 020%.,
Het spaarboekje brengt niets meer op. Je geld afhalen dan maar?
Je geld dan maar gewoon van de spaarrekening afhalen is dan uiteraard een optie. De volgende vraag is dan: wat ga je er dan vervolgens mee doen? Fysiek geld opbergen is niet altijd de beste optie. Het levert je al zeker geen rendement op.
Rabo Spaarrekening.
Uw voordelen met de Rabo Spaarrekening. Als u af en toe geld afhaalt van uw spaarrekening, kiest u best voor een rekening met een hoge basisrente. De Rabo Spaarrekening is een online gereglementeerde spaarrekening die een sterke basisrente combineert met een getrouwheidspremie.

Contacteer ons

Zoeken naar beste rendement spaarrekening