beste spaarrekening belgie

Dekking netwerk mobiele operatoren in België Mijn-Gsm-Abonnement.be.
Test alle netwerken met de app BeCover. U kan ook het beste netwerk voor uzelf vinden door op uw smartphone de BeCover app van Testaankoop te installeren, die samenwerkt 4Gmark, een onderneming gespecialiseerd in het testen van de kwaliteit van netwerken.
Rabo Spaarrekening.
Als u af en toe geld afhaalt van uw spaarrekening, kiest u best voor een rekening met een hoge basisrente. De Rabo Spaarrekening is een online gereglementeerde spaarrekening die een sterke basisrente combineert met een getrouwheidspremie. De Rabo Spaarrekening heeft een onbepaalde looptijd.
Gratis zichtrekening? 12 bankrekeningen zonder kosten Zichtrekeningen-vergelijken.be.
Sommige zichtrekeningen rekenen nog kosten aan als u geld afhaalt aan geldautomaten van andere banken Record Bank, ING en Belfius: 050, tot 070, of als uw permanente opdrachten niet doorgaan, of als u verrichtingen aan het loket doet Bpost Bank: 050, met een online zichtrekening.
Spaarrente België Vergelijk de hoogste rente in België Top 10.
Voor diverse aanbieders van spaarrekeningen in Belgie hebben wij de specifieke voorwaarden en voordelen beschreven op product specifieke paginas. Hieronder vind u een overzicht. Spaarrente MeDirect ME12 Spaarrekening. Deposito CKV Bank. In België kennen ze een eigen depositogarantiestelsel, namelijk de Belgische collectieve garantieregeling.
Vergelijking van 45 abonnementen voor smartphones en gsm in België Mijn-Gsm-Abonnement.be.
De beste deal op dit moment is het abonnement Orange Koala 20 voor slechts 20 in plaats van 25 met onbeperkt bellen, en uiteraard ook 4 GB data en onbeperkt SMS. Dit is gewoon het goedkoopste onbeperkte abonnement in België.
Interesten op buitenlandse spaarboekjes: België opnieuw op de vingers getikt over de vrijstelling.
Verder onderzoek doet besluiten dat de combinatie van een basisrente en getrouwheidspremie een bijzonder kenmerk lijkt te vormen van de Belgische bankenmarkt. Bijgevolg worden Belgische ingezetenen ervan weerhouden om spaarrekeningen te houden bij buitenlandse bankinstellingen, daar deze instellingen nooit aan de opgelegde voorwaarden zullen voldoen en de ontvangen interesten aldus niet onder de vrijstellingsregeling zullen vallen.
Belgische spaarder verliest tientallen miljoenen Consument Geld HLN.
Belgische spaarder verliest tientallen miljoenen. Zelfs het beste spaarboekje leidt nog altijd tot koopkrachtverlies. Johan Van Geyte. 12 maart 2018. Deel via Facebook 1062 Tweet. Consument Het lijkt bizar en toch: wie momenteel spaart, wordt armer. Dat was vorig jaar al zo, en ook 2018 zal daarin geen verandering brengen. Hoe dat komt? De opbrengst van een spaarrekening ligt onder de inflatie, wat het geld op onze spaarboekjes minder waard maakt.
Online spaarrekening Deutsche Bank Belgium.
U wilt dat uw spaargeld flink opbrengt en er tegelijkertijd altijd over kunnen beschikken? Voor onvoorziene uitgaven, de aankoop van een nieuwe wagen of in afwachting van een interessante belegging. Kies dan onze online spaarrekening! Met deze 100% gratis spaarrekening betaalt u geen openings, afsluit ofbeheerkosten.
Zoveel geld staat er op de Belgische spaarboekjes Gazet van Antwerpen.
05/05/2018 om 0719: door wver Bron: BELGA. De depositos op gereglementeerde spaarrekeningen in België zijn in maart gestegen tot 26199, miljard euro, zo blijkt uit de jongste cijfers van de Nationale Bank. Het spaargeld staat daarmee op het hoogste niveau in anderhalf jaar.
Iedere Belg meer dan 100.000 euro op de rekening? DeWereldMorgen.be.
In het voorjaar publiceerden de onderzoekers Sarah Kuypers en Ive Marx van het Centrum voor Sociaal Beleid van de Universiteit Antwerpen het resultaat van hun onderzoek naar de enquêtes van het Household Finance and Consumer Survey van de Europese Centrale Bank. Aangezien er in België geen vermogensregister bestaat dat bijhoudt hoeveel de Belgen op hun spaarrekening hebben staan en hoeveel aandelen ze hebben, moeten we het doen met een vragenlijst aan 2300 Belgen.
Vergelijk spaarrekeningen en spaarbanken.
Online een spaarboekje aanvragen was nog nooit zo gemakkelijk, u kan vanuit het spaaroverzicht direct doorklikken naar de website van de beste spaarbank. Nieuwe bank regelt alles: U moet zelf niet meer naar uw vorige bank! Continuïteit gegarandeerd: Binnen 8 werkdagen is de bankoverstap in orde. Blijf ook bij uw huidige bank: Open gewoon een aparte spaarrekening met hogere rente.

Contacteer ons

Resultaten voor beste spaarrekening belgie